Fie Laursen melder ud: Har lavet hemmelig aftale

Foto: Janus Nielsen/Fotograf Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Fie har lavet en hemmelig aftale med faren til sønnen Mateo, hvilket betyder, at hendes mange følgere formentlig kan se frem til en lang næse.

Da Fie Laursen sidste år var gravid med sønnen Mateo, lovede hun sine mange følgere, at man på et tidspunkt ville komme til at se den hemmelige far.

Det er dog stadig ikke sket, og det skal man formentlig ikke gøre sig forvent med lige foreløbig. 

Læs også

Mand frier til sin kæreste: 4 dage senere sker det utænkelige

Det slår Fie nemlig fast i en spørgerunde på Instagram, hvor hun fortæller, hvorfor man ikke ser eller kommer til at se Mateos far.

En af Fies følgere spørger, om man ikke kommer til at se faren på et tidspunkt.

– Nej, ingen af os siger det. Vi har skrevet kontrakt på, at det aldrig må blive nævnt fra hverken ham eller jeg. Vi ønsker det privat, fastslår Fie og afviser efterfølgende, at man kommer til at finde ham på de sociale medier, eller at han kommer til at poste noget med Mateo der.

– Han har ingen sociale medier længere kun WhatsApp. Han gider ikke denne verden og er skræmt hver gang, han hører om, jeg fortæller rygter og mærkelige ting, folk opdigter, skriver Fie.

Dermed ser det altså på ingen måde ud til, at man som følger ikke kommer til at se, hvem faren til Mateo er.

Dog kan man for øjeblikket følge med i Fies samvær med folkeskolevennen Tobias Friberg, som for tiden opholder sig i Spanien sammen med Fie og Mateo.

Her har Fie og Tobias blandt andet lavet en masse seksuelt indhold til blandt andet OnlyFans.

Læs også

Peter Aalbæk med trist meddelelse

 

Dagens Gossip