Fie Laursen melder ud: “Nu er vi klar til det”

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen har tidligere afsløret på sin Instagram, at livet i Danmark er hårdt for hende.

For halvanden måned siden fortalte Fie Laursen, at hun skulle flytte.

I en story på Instagram afslørede hun flytningen overfor sine mange følgere.

Læs også

Selfie af to kvinder går viralt: Kan du se hvorfor?

“Kort fortalt, så er det rigtigt hårdt at være Fie Laursen i Danmark, og jeg kan ikke holde til det længere psykisk. Jeg kan ikke længere holde til ikke at kunne gå ud ad min egen dør uden at blive råbt ad. Så man kan sige, at jeg flygter fra folks ondskab herhjemme, fortalte hun.

Hvor den nye adresse var, ville hun dog ikke ud med på, men hun fik fortalt, at der både ville være en stor have og pool.

Nu sker det

Fie Laursens mange følgere har været vidner til lidt af hvert i den seneste tid. De har kunne se den unge influencer reklamere for pornositet OnlyFans, følge med når hun opfordrede til at sugardate, og de har også kunne se, at hun begyndte at sælge brugte trusser.

Den unge influencer har brug for en ny start, forklarer hun, og det sker så nu. Det skriver hun i et opslag på Instagram, der er postet i dag. 

“Sejeste lille Wock fik fjernet tandsten idag... Nyt pas, vacciner og alt. Nu er vi klar til at flytte og starte et nyt liv i udlandet, os to...❤3 år gammel og første gang i narkose.. Nu ligger vi trygt og sover. #mingadehund”

 

Hvor den nye bopæl bliver, har Fie Laursen ikke afsløret endnu.

Læs også

74-årig kvinde gik tur: Så blev hun skudt i benet med haglgevær

 

 

 

Dagens Gossip