Fie Laursen politianmeldt for bedrageri: 13-årig pige snydt

En familiefar har politianmeldt Fie Laursen, efter hans datter ikke har modtaget en vare, hun har købt af den populære blogger. Selv afviser Fie Laursen anklagen.

Den populære blogger og reality-personlighed Fie Laursen har fået en politianmeldelse på halsen, efter en 13-årig pige ikke har modtaget en brugt denim-jakke, som hun har købt gennem Fie Laursens salgsprofil på Instagram - 'salebyfie'. Det skriver Ekstra Bladet.

Det er piges far, Mads Westens, der har politianmeldt den tidligere Paradise Hotel-deltager, efter hans datter har ventet i over to måneder på jakken, som hun betalte 140 kroner for over MobilePay.

- Min datter og Fie havde aftalt at handle 10. juni, og Fie sagde, at der ville gå et par dage, før varen blev leveret. Men da vi stadig ikke havde set noget til varen 20. juni, så begyndte vi at undre os. Derfor skrev vi til hende privat på Facebook, hvor min datter har haft kontakt til hende i forbindelse med salget, men hun svarede slet ikke, siger Mads Westen til Ekstra Bladet.

Læs også

V-politiker: Konfirmander skal have 22.000 kroner af staten - hvis de ikke er overvægtige

Samtidig kan Mads Westen via adskillige screenshots dokumentere datterens samtale og handel med Fie Laursen samt de senere beskeder, hvor den 13-årige pige fra Holbæk gør opmærksom på, at hun ikke har modtaget jakken.

- Vi skriver til hende flere gange over Facebook, på hendes blog og på opslag, som hun har lagt op på de sociale medier. Men vi får ingen respons overhovedet. Nu er det jo to måneder siden, at min datter betalte for varen, og vi har stadig ikke hørt et eneste ord, selvom vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at få kontakt til hende, fortæller faderen til Ekstra Bladet.

Den manglende respons fik til sidste Mads Westens til at skrive til Fie Laursen, at han ville gå til politiet og anmelde bloggeren, hvis ikke hun betalte de 140 kroner tilbage indenfor 24 timer.

Læs også

Løber vidne til mishandling af skolepiger: Mand slog lille pige til blods og pressede hendes ansigt ned i sandet

Da familien stadig ikke havde hørt noget fra den aktive YouTuber, besluttede faderen at gøre alvor af truslen, hvorefter han politianmeldte Fie Laursen for bedrageri på vegne af sin datter. 

- Min datter har jo været afsindigt tosset og ked af det. Hun var simpelthen så skuffet, og hun har følt sig taget i røven for at sige det lige ud. 140 kroner lyder måske ikke af meget for andre mennesker, men min datter er kun 13 år og har brugt sine lommepenge på den her jakke, og så får hun den aldrig, og heller ikke sine penge. Det er simpelthen ikke i orden, siger Mads Westen, der samtidig håber, at politianmeldelsen vil tjene som en advarsel til andre, så de ikke havner i samme situaiton efter en handel med den populære medieperson.

Ekstra Bladet har siden talt med Fie Laursen, der i første omgang nægter, at datteren nogensinde har taget kontakt til hende.

Læs også

Vigtig viden: Derfor må du ikke slå edderkopper ihjel i dit hjem

Da avisens journalist fortæller, at flere screenshots viser, hvordan Fia og pigen har skrevet sammen og lavet en handel, forklarer Fie Laursen, at hun ikke har set familiens henvendelser.

- Så har jeg ikke set det. Jeg får 500 + beskeder om dagen. Men de er meget velkomne til at skrive til min mobil, så de kan få sendt pengene tilbage', lyder det fra Fie Laursen, der ikke mener, at det er hendes skyld, hvis posten har mistet pakken. 

Ifølge Ekstra Bladet, er der flere der har klaget over Fie Laursens webshop på Trustpilot, hvor de beretter om lignende oplevelser, men den kritik afviser bloggeren også og refererer til kritikken som ‘haters’ der ønsker at ‘ramme hendes navn’.

Læs også

Hvilepuls - Det er vigtigt at kende din hvilepuls, fordi den i mange tilfælde siger en hel del om dit helbred og din form. Se, hvordan du finder den, hvad du kan bruge den til.

Ondt i maven - Hvis du har ondt i maven, kan det skyldes mange ting. Det kan både være på grund af ting, du har spist, sygdom eller kroniske lidelser. Her følger en forklaring på, hvorfor du får ondt i maven.

Pigenavne - Populære pigenavne følger ofte den trend, der er oppe i tiden. Mens nogle navne kommer og går, er der dog andre, der nærmest aldrig går af mode.

 

Dagens Gossip