Fie Laursen raser ud på kendisser i Dubai

Foto: TikTok - Fie Laursen

Fie Laursen giver ikke meget for de danskere, der lige nu er fanget i Dubai på grund af flyveforbuddet.

I en ny video på TikTok gør influenceren Fie Laursen det meget klart, hvad hun mener om de danskere, der under pandemien vælger at rejse til Dubai for at sig lidt sol.

Fie Laursen har nemlig ikke meget tilovers for de danskere, der er gået mod regeringens opfordring og i stedet for at blive hjemme vælger at tage til De Forenede Arabiske Emirater.

Læs også

Nu bliver forbud forlænget: “Går med livrem og seler”

“Ikke for noget, men til alle de kendisser og influencere der lige nu sidder og piver og tuder snot over, at de er blevet fanget i Dubai, vi havde fået at vide, at vi ikke skulle rejse og vi havde fået at vide, at vi virussen havde spredt sig rigtig meget og muteret til noget endnu værre.” lyder det fra Fie Laursen i sin seneste video, der fortsætter:

“Så synes jeg også, at det er at pisse på hele befolkningen og alle andre mennesker, bare fordi man har råd til at rejse til Dubai for at passe sin instagram eller drikke sig stiv under palmerne,” lyder det fra influenceren.

Fie Laursen sidder selv i sin bolig i Spanien, hvor hun ifølge videoen er gået i selvvalgt karantæne. En af årsagerne til hendes kraftige reaktion er, at hun i 2020 mistede sin bedstefar, der døde efter smitte med covid-19.

“Min farfar han døde af corona, så jeg ved hvor slemt det er. Derfor respekterer jeg det. Så bare fordi du har råd til at rejse til Dubai, betyder det ikke, at du skal gøre det.” lyder det i opsangen fra Fie Laursen.

Fie Laursen kommer med flere ytringer i videoen til influencerne, og du har mulighed for at se det hele lige her.

Se Fie Laursens video her 

Læs også

Szhirley vil corona-kilone til livs: Så meget har hun taget på

 

 

Dagens Gossip