Fie Laursen om operation: 'Ville ønske, jeg aldrig havde gjort det'

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Fie Laursen har fået lavet flere kosmetiske indgreb. Særligt én operation advarer hun andre om at få foretaget.

Influencer og OnlyFans-model Fie Laursen har fået lavet flere kosmetiske indgreb. Blandt andet har hun fået lavet en brystforstørrelse, som nysgerrige fans kunne følge med i, i Viafree-programmet 'Fies Bryster'.

Læs også

Gustav taget i 'fupnummer'

I december 2019 besluttede Fie Laursen at få et Brazilian Butt Lift. Det er et indgreb, hvor man får suget fedt fra kroppens andre områder, som herefter bliver placeret i ballerne, for at give dem mere fylde. Denne operation fik hun lavet i Tyrkiet. 

Kort tid efter operationen delte kendissen flere billeder og videoer på sine sociale medier, hvor hun udtrykte sin begejstring for resultatet. Med tiden har det dog vist sig ikke at være helt, som hun havde håbet på. Det skriver Realityportalen

Kræv sund kost og træning

Får man udført en sådan operation, er det vigtigt, at man holder vægten ved lige, hvorfor sund kost og hyppig træning bliver en fast del af dit liv, hvis du får udført et Brazilian Butt Lift. 

Ifølge Realityportalen har Fie Laursen fundet det udfordrende at overholde livsstilen med sund kost og træning. Det har resulteret i, at hun i dag er ked af udseendet på sin bagdel. Desuden fortæller hun, at hun får en del kritik for udseende af den på de sociale medier. 

"Jeg ville ønske, jeg ikke havde sat mit liv på spil for den operation, og resultatet er så svært at holde. Jeg bliver mobbet hver dag på internettet, fordi min krop ser ud, som den gør, efter jeg fik et Brazilian Butt Lift. Man er nødt til at træne ekstremt meget og spise en meget sund kost, og selv hvis man overholder alt det, så bliver røven alligevel grim efter et år," skriver hun i en story på Instagram. 

Fraråder det

Fie Laursen, der i dag ernærer sig ved at sælge pornografisk indhold på platformen OnlyFans, fraråder nu sine følgere at få foretaget et Brazilian Butt Lift. 

Ifølge hende kommer det nemlig aldrig til at se naturligt ud, hvilket er målet for de fleste, der får lavet et sådant indgreb. Hun fortsætter med at fortælle, at det ofte er overredigerede billeder på de sociale medier, der giver piger og kvinder et positivt indtryk af operationen. 

Bloggeren skriver på Instagram, at piger, der har fået lavet et Brazilian Butt Lift, redigerer deres billeder på Instagram, da 'resultatet i virkeligheden bliver grimt efter et stykke tid'.

Læs også

Sara Bro viser numsen frem og råber op

"Jeg ville ønske, jeg aldrig havde gjort det," understreger hun til sidst, og fraråder derfor andre at følge i hendes fodspor. 

 

Dagens Gossip