Fjernet en knude: Vild med dans-vinder opereret

I 2018 vandt skuespilleren Simon Stenspil Vild med dans sammen med danseren Asta Bjork. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Vild med dans-vinderen forklarer, at der har været mange tanker i den seneste tid.

Skuespilleren Simon Stenspil, der i 2018 vandt Vild med dans, er blevet opereret. Det fortæller han i et opslag på Instagram. 

Læs også

Luksusfælden i aften: Henriette blev snydt for 250.000 kroner

“Der har været lidt stille her på min lille profil den seneste uges tid, men der har været mange tanker oppe i mit lille hoved, fordi jeg i dag har fået fjernet en knude på stemmelæberne,” forklarer han og fortsætter:

“Det er en ret kedelig operation, fordi man ikke ved, hvordan ens stemme helt kommer til at lyde bagefter! Men jeg har følt mig i virkelig trygge hænder hos et stærkt læge Team,” skriver han.

Foto: Instagram.

Helt stille 

De kommende dage bliver af den stille slags for Simon Stenspil. Han må nemlig ikke sige “et kvæk” de næste 3-4 dage, forklarer han.

“Hvilket bliver mega nemt, for jeg snakker aldrig! Overhovedet! Jeg er sådan den ret så stille type egentlig,” joker han i opslaget på Instagram, hvor han også sender en tak afsted.

“Med det vigtigste af alt er, at jeg har tre af de dejligste kvinder i mit liv, som alle passer på mig, og har lovet at snakke konstant for mig, imens jeg bare kun må lytte!,” skriver han og tagger kæresten Anna Stokholm, sin mor Lisbeth Stenspil og søsteren Cecilie Stenspil i opslaget.

Det er strømmet ind med søde beskeder til Simon Stenspil, og blandt andet har danseren Asta Björk skrevet ‘god bedring’ til skuespilleren. Sammen vandt de to TV 2-programmet Vild med dans i 2018. Det var første gang, at Asta Björk deltog i programmet, og sammen med Simon Stenspil lykkedes det at vinde konkurrencen. Bookmakerne spåede parret til en samlet 11. plads, før konkurrencen gik i gang, men det fik de altså ikke ret i, skriver TV 2. 

Læs også

Morten Messerschmidt efter grusom tragedie: Blev far til fire på én dag

 

 

 

Dagens Gossip