Første gang: Nu svarer Kronprisparret på spørgsmål om Herlufsholm

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

I dag valgte parret at svare på spørgsmål omkring Herlufsholm Kostskole.

Indtil nu har det været sparsomt med ord fra Kronsprinsparret omkring situationen på Herlufsholm Kostskole, men mandag stillede de sig sammen op for at svare på spørgsmål om netop dette.

I sidste uge kom der da også en fælles udtalelse fra parret, hvor man gjorde det klart, at man fortsat afventer den endelige beslutning om prins Christian og prinsesse Isabellas fremtid ud fra de tiltag, som skolen i kølvandet på TV 2’s dokumentar har iværksat.

Læs også

Kommer med opfordring til 600.000 danskere: Kig i din pung

I dag fortalte parret blandt andet, at både prinsesse Isabella og prins Christian har været påvirket af de mange historier, der har været fremme de seneste måneder. 

"Det har præget dem, det er da klart. Vi har selvfølgelig også talt med dem og spurgt til det. Vi har også talt med vores søn, der har taget eksamen, mens den her sag har kørt. Det er klart, at der har været et par ubehagelige og uheldige episoder, men vi har også et hav af elever, der har haft det godt," lyder det fra kronprins Frederik ifølge SE&HØR.

Også kronprinsesse Mary kommenterer på børnenes ve og vel, som parret har et særligt fokus på.

"Som vi tidligere har sagt, tager vi den skarpeste afstand til det. Men det er vigtigt, at når vi også har et barn, der har været der et år, og et barn der glæder sig til at starte der, så er vi nødt til at have hele historien frem for at kunne tage en beslutning for dem," siger kronprinsesse Mary.

Ydermere forklarede parret, at man gerne vil se alle af sider af sagen, før beslutningen træffes. Kronprinsparret er lige nu i Holland på virksomhedsbesøg.

Læs også

Var gift i over 50 år: Sådan mødte Uffe Ellemann konen Alice

 

 

Dagens Gossip