Frederik Fetterlein lokket til ‘crazy’ tatovering: ‘Min kæreste syntes, det var totalt sjovt’

Fetterlein overrasker med ny tatovering.

Den 47-årige mediepersonlighed og tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein overrasker med ny sjov, og måske en kende selvfed, tatovering.

Selvom han i forvejen har rigtig mange tatoveringer rundt omkring på kroppen, blev Fetterlein alligevel overtalt af sin tatovør til at få en ny en af slagsen.

Selv gætter Fetterlein på, at han har omkring 25 tatoveringer. Nogle er ren skrift, mens andre symboliserer hans børn. Den nye tatovering er dog en kende mere 'crazy' end de andre.

Da Fetterlein forleden besøgte tatovørshoppen Goldfinger Tattoo Club i Sorø, overraskede tatovøren ham med en bizar idé. Tatovøren foreslog ham, at få et billede af sig selv tatoveret på kroppen.

Læs også

Undgå uønsket graviditet med Yasmin p-piller

Eftersom Frederik Fetterleins kæreste, 28-årige Andrea Tolic, syntes det var en framragende idé, lagde Fetterlein sig straks på briksen:

- Jeg blev lokket af min kæreste, hun syntes det var totalt sjovt, fortæller Fetterlein om Andrea Tolics ansvar i beslutningen til mx.

Selvom selve tatoveringen var et modigt og hurtigt valg, så var valget af tatovør nøje velovervejet:

Læs også

Advarsel: Har du købt denne babymos? Smid den ud!

- Jeg vidste jo godt, at tatovøren var sindssygt dygtig til at lave portrætter. Jeg ville aldrig få det lavet hos en, der var en dårlig tatovør, siger Frederik Fetterlein.

Se Fetterleins nye sjove tatovering herunder:

Frederik Fetterlein er flere gange før blevet stoppet på gaden af forbipasserende, der vil vide mere om de mange tatoveringer, der pryder mediepersonlighedens krop.

Mon ikke den nye tatovering trækker flere tilskuere til.

Læs også: Fie Laursen afslører snyd: 'Jeg har aldrig indrømmet det før'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip