Geggo afslører: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause

Foto: Ritzau Scanpix (arkivfoto)

For første gang i fem år holder Familien fra Bryggen pause fra tv-optagelserne. Nu fortæller Geggo, hvorfor de har valgt at trække stikket.

Hvis du er en af danskere, der trofast følger Linse, Geggo, Cengiz, Alba og alle de andre medvirkende i TV3’s populære realityprogram ‘Familien fra Bryggen’ - så må du desværre væbne dig med tålmodighed.

Den populære Brygge-familie har nemlig valgt at tage en pause fra skærmen. Februar byder derfor ikke på en sæsonpremiere, hvilket måneden ellers plejer at gøre.

Det skriver Realityportalen.

Læs også

Prins Henrik pludselig indlagt på Rigshospitalet - nu fortæller hans gode ven om årsagen

- For første gang i fem år optager vi ikke. Det er ret vildt. I fem år har jeg kørt uden pause overhovedet. Højst lige med en hurtig ferie - så for første gang har jeg lige en pause. Og det er jo os selv, der har valgt at holde pause. TV3 ville rigtig gerne have en sæson nu, men det var os, der valgte at trække stikket og sige, at vi havde altså lige brug for en pause. Også for at passe på programmet og for, at vores seere stadig synes, at vi er spændende, siger Geggo til Realityportalen.

I efteråret varslede Linse Kessler da også, at hun havde brug for en pause fra tv-optagelserne. Hun understregede dog ved samme lejlighed, at hun ikke var færdig med ‘Familien fra Bryggen’.

Geggo giver også udtryk for, at fans af det populære tv-program, stadig har en ny sæson i vente.

Læs også

Linse Kessler kaster sig ud i nyt projekt: ‘Jeg har fået verdens bedste idé’

Siden ‘Familien’ fra Bryggen’ løb over skærmen for første gang i 2011, er der foreløbig blevet vist 12. sæsoner om familiens hverdag og livet på Islands Brygge.

Thomas Helmig skal være bedstefar: Se det fine billede

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip