Geggo langede ud efter Nadia Shila: Nu bliver hun svinet af den unge mor

De to realitystjerner har set sig sure på hinanden.

De to realitystjerner er vist blevet godt og grundigt uvenner.

I DR-serien ‘Hjemløs på Instagram’ er det i øjeblikket muligt at følge med i Nadia Shilas liv på gaden i USA.

Nadia Shila, der er kendt fra programmer ‘De unge mødre’, er gravid i femte måned med sit andet barn, lever som hjemløs i Los Angeles sammen med sin mor og danner par med barnets far - hiv-smittede Jeremy, som også er hjemløs, men sidder i fængsel, da programmet starter.

Nadia Shila tog sin fireårige søn med til USA for at komme væk fra hans far og en tiltale for bedrageri for 250.000 kroner. Men da pengene slap op, blev den unge mor smidt på gaden, mens sønnen blev fjernet og sendt hjem til sin far.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Forarget over den unge mors vanskelige situation og måde at behandle sin søn på, skrev ‘Familien fra Bryggen’-stjernen, Geggo, tirsdag et vredt indlæg på sin blog:

- Hvis du vil forarges, sidde mundlam tilbage med følelsen af afmagt og voldsom irritation, toppet med en umenneskelig smerte i hjertet for ikke bare ét, men to børn (en søn i Danmark og en kommende datter i maven i US and A), så se denne her dokumentar. Den handler om en deltager i programmet ‘De unge mødre’. En såkaldt mor, jeg også før har skrevet om på min blog, skrev Geggo tirsdag på sin blog.

Nu svarer Nadia Shila vredt igen. Hun vil simpelthen ikke finde sig i Geggos forargelse over hendes måde at leve på:

- Det er så ufatteligt nemt at sidde og pege fingre af andre, hvilket man måske ikke burde med din baggrund familiemæssigt. Og det er skide nemt at lytte til rygter, hvilket man ikke burde, når man selv er en offentlig person, skriver Nadia Shila på sin blog.

Læs også

Johannes Nymark chokerer: Her er min nye kæreste

I blogindlægget oplyser den unge mor desuden, at hun nu har valgt at blokerer realitykollegaen på de sociale medier.

- Jeg synes, det er direkte kvalmende, at du kan udtale dig om mig, mine børn og min familie, når du absolut ikke kender mig – andet end fra et billede på Instagram. Men så må vi jo ikke håbe, at din datter ender op som storkriminel som din mor. Social arv kan vel springe generationer over, ikke?, skriver Nadia Shila i sin sviner til Geggo.

Selv tager Geggo ikke Nadia Shilas modsvar særlig seriøst. Hun kalder det blot tragikomisk, at Nadia Shila forsøger at skabe en bitchfight.

- Tja, hun føler sig nok ramt på sin mor-rolle, hvilket er fuldt forståeligt, så hun prøver at ramme mig tilbage. Det har jeg ikke så meget at sige til, for resultatet af min velfungerende familie taler for sig selv, slår Geggo fast overfor Realityportalen.

Læs også: Irina åbner op om separation efter alkoholmisbrug: 'De ting, der kom ud af hans mund, var frygtelige'

Nøgne damer fra Danmark

Se billederne af skønne naturlige nøgne damer fra Danmark og hele verden her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip