'Geggo' med stor afsløring: På mandag sker det

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli kaster sig snart over endnu et projekt.

Linse og hendes datter, Stephanie, har aldrig været blege for at kaste sig ud i nye projekter. Linse har prøvet en masse, og denne drivkraft har ‘Geggo’ taget med sig videre i livet.

For nuværende er hun influencer, mor til to, kone og har en podcast med manden Cengiz. Derudover er parret i gang med at renovere deres hus på Amager, som de købte sidste år.

Læs også

Ejer henter sin hund fra hundefrisør: Ejeren bliver rasende da hun ser hvad de har gjort

Det kan derfor være svært at forestille sig, at der skulle være timer i overskud, men det lader til at være tilfældet. Mandag starter Geggo nemlig på en ny uddannelse, fortæller hun på Instagram.

– Tænk, på mandag starter jeg på makeup-artist uddannelsen. Jeg glæder mig helt latterligt meget! Jeg elsker jo at lege med makeup, men er ikke så modig, og jeg har virkelig brug for at lære, føler jeg – både på mig selv, men bestemt også i forhold til mit lille makeup/accessories-brand, skriver Geggo og fortsætter:

–  Jeg føler, jeg er bedre rustet til at skabe det allerbedste, hvis jeg selv har en god rygsæk proppet med viden at transformere over i produktionen, og så elsker jeg bare det kreative ved makeup og styling. Jeg håber, jeg kan blive mere modig – har lidt en tendens til altid at gå med det samme (ret basic) look.

Stephanie startede for nogle år siden sit eget beauty brand KEKE Lashes.

Man kan måske forestille sig, at Stephanie i fremtiden har planer om at udvikle flere produkter på baggrund af de kompetencer, hun kommer til at få på makeup-artist uddannelsen.

Læs også

Private årsager: Jonas Vingegaard hastet hjem

 

Dagens Gossip