Geggo opdrager på sine følgere: ’Hvor er det dog sørgeligt’

25/05/2017 14:15

Nils Würtzenfeld

Gossip
Et uskyldigt opslag fra ’Familien fra Bryggen’-stjernen har affødt adskillige grimme og ondskabsfulde kommentarer fra flere af Geggos følgere. Det har nu fået realitystjernen til tasterne.

Mest læste i dag

Hvad der skulle have været et positivt opslag med et positivt budskab blev det stik modsatte, da Geggo for nylig skrev et opslag på sin Facebook, hvori hun efterlyste gode råd.

Bryggen-stjernen havde nemlig planer om at forære en masse tøj væk til gode formål og spurgte i den forbindelse sine mange følgere til råds. Det skulle hun dog aldrig have gjort.

For lynhurtigt blev tonen både ondskabsfuld og nedladende, idet flere af Geggos følgere fløj i totterne på hinanden.

De mange digitale skænderier fik torsdag Geggo tilbage til tasterne, hvor hun i et nyt opslag fortæller om den uheldige drejning.

- Et opslag (…) blev til en heftig debat om kontanthjælp, folk der kalder hinanden for racister, tilsvining for at vælge ét sted til nogle af poserne, trusler med at indberette folks forældre-evner til kommunen, fordi de er af en bestemt holdning, tilsvining af hjemløse etc etc...

Sådan skriver Geggo om den voldsomme debat, som hendes ellers positive opslag førte med sig.

Det har nu fået Geggo til at ’opdrage’ på de mange brugere, som valgte at tale grimt til hinanden.

- Jamen godmorgen Danmark! Sikke en dejlig dag det er i dag. Skulle vi ikke lige aftale, at vi måske prøvede at skabe en lidt mere positiv stemning på Facebook - ikke kun her på min lille ubetydelige side, men faktisk overalt på FB?, lyder det fra Geggo, der ærgrer sig over, at tonen på sociale medier hurtigt bliver så grim.

- Hvor er det dog sørgeligt at se tendensen, der er kommet ’everyfuckingwhere’ hvor man kun ytrer sin mening, hvis den er negativitet og bræk, skriver hun.

For at statuerer et eksempel afslutter Geggo derfor med at ønske alle en god Kristi himmelfartsdag og kommer også med et godt råd:

- Nogle gange skal man lige stoppe sig selv og tænke ’er det egentlig nødvendigt, jeg ytrer min negative mening, eller kan den kun gøre mere skade end gavn?