Geggos kontante besked til fans: Stop med at skrive til mig om mine hvalpe

Geggo slår en gang for alle fast, at hun ikke vil have beskeder fra folk, der vil have fingrene i hendes hvalpe. Og det er der en rørende årsag til.

Hjemme hos Familien fra Bryggen har weekenden budt på en udvidelse af den lille familie, der tæller Stephanie 'Geggo' Kessler, kæresten Cengiz og deres fælles datter Alba. 

I fredags fik deres elskede hund Karma nemlig hvalpe, og en glad Stephanie kunne i fredags dele et billede på Facebook af de fire små pus, der lå ved deres mors bryst. 

- I fredags kom disse små banditter til verdenen. Både Karma-mama og børn har det godt, hun er bare så dygtig, skriver Geggo i et opslag på Facebook, der på under et døgn har fået næsten 10.000 likes. 

Men interessen for at overtage én af de søde kendishvalpe har siden været lidt for overvældende, og derfor slår Geggo i et nyt opslag fast, at hvalpene ikke kommer til salg offentligt. Og det er der en speciel grund til.

- Jeg drukner i mails og beskeder fra folk, der gerne vil høre prisen på en hvalp, om de kan komme og kigge for at se, om det er noget osv osv, så her kommer en fælles besked til alle:

Læs også

Alexandra dropper Danmark

- Hvalpene kommer IKKE til salg offentligt. Vi ønsker at finde hjem som er nogle vi kender, eller i det mindste er bekendte med, vi er yderst kræsne, og meget opmærksomme, og lad mig sige det sådan - det bliver ikke nemt at finde hvalpenes nye 'forever-homes' - vi vil hellere beholde hver og én, end at sælge til nogle, vi ikke føler er de 100% helt rigtige, skriver hun på Facebook. 

Den beslutning får masser af ros med på vejen, da mange fans mener, er den helt rigtige beslutning. 

Se Stephanie ‘Geggos’ opslag herunder.

Stephanie er dog ikke den eneste, der kan sætte foden ned, og sige fra. En vred mor har delt et foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip