Gitte Nielsen viser babyen frem: Se det søde billede

Foto: ERIK REFNER/Scanpix

I sidste uge blev Gitte Nielsen mor til en lille pige. Nu viser hun datteren frem på Instagram.

Fredag i sidste uge blev den danske model og skuespiller Gitte Nielsen mor for femte gang - denne gang til en lille datter.

Det oplyste den 54-årige tv-personlighed selv i en udtalelse til magasinet People.

Her fortæller hun og kæresten, den 39-årige italiener Mattia Dessi, at de er lykkelige for deres lille nye datter, der har fået navnet Frida og vejede 2,5 kilo ved fødslen

Læs også

Mor advarer: Derfor skal du ikke rutsche sammen med dit barn

- Vi er ovenud lykkelige over at kunne byde vores smukke datter velkommen i vores liv. Det har været en lang rejse, og det har været det hele værd, lyder det fra parret.

Det var noget af en overraskelse, da Gitte Nielsen annoncerede graviditeten 27. maj ved at lægge et billede på sin Instagram-profil, hvor hun posserede i en hvid kjole, der gemte på en stor, rundt mave.

Læs også

Stige og åbent vindue førte politiet til indbrudsmand i underbukser: Så fik de sig noget af en overraskelse

Teksten til billedet var da heller ikke til at tage fejl af:

- Family getting larger (familien bliver større, red.), stod der.

 

Siden postede den danske diva endnu et graviditetsbillede, men for tre uger siden var forvirringen komplet, da hun postede et nyt Instagram-opslag.

Her optrådte hun nemlig i sort kjole og uden den kolossale mave, som hun ellers stolt fremviste blot ugen forinden.

- I guess the black makes you thinner (jeg gætter på at sort får dig til at se slankere ud, red.) stod der i en mystisk kommentar til billeder, og så begyndte alle ellers at spekulere på, om den overraskende graviditet i virkeligheden var et fupnummer.

 

Hvorvidt Gitte Nielsen har benyttet en rugemor, eller om hun blot postede et billede fra før sin graviditet for at lave sjov med sine Instagram-følgere vides ikke.

Under alle omstændigheder står det klart, at 80’er-ikonen nu er blevet mor igen. Noget hun kunne bekræfte på den digitale fotodelings- og social netværkstjeneste ved at dele et billede af lillepigen med teksten:

- Our precious little Frida, our true love (vores dyrebare lille Frida, vores sande kærlighed, red.)

 

 

 

Dagens Gossip