Glæde hos familien Pitzner: Afslører god nyhed

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

“Det er godt nok gået stærkt,” lyder det fra Katerina Pitzner.

I februar fortalte influenceren Elvira Pitzner på Instagram, at hendes mor, Katerina Pitzner, var kræftsyg. Tilbage i 2015 afslørede Elvira på sin blog, at hendes mor var blevet ramt af kræft. I februar i år var kræften vendt tilbage, og på det sociale medie forklarede Katerina Pitzner,  hvordan hun opdagede hudkræften.

Læs også

Türker løfter sløret: Her er min månedsløn i Bronuts

“Første gang, jeg havde det, der var det en skønhedsplet, der sad heroppe,” fortalte Katerina Pitzner i en story på Instagram og pegede på et lille område over sit ene øre. Der var en skønhedsplet, som ifølge Katerina Pitzner havde meget tynd hud og blødte ind i mellem. Der skulle ikke meget til, så gik der hul på den, og derfor fik hun den undersøgt.

“Her anden gang var det over bag det andet øre. Det var to sår, der ikke ville hele,” tilføjede Katerina Pitzner og forklarede, at begge gange har modermærkerne set “ret anderledes ud end almindelige."

“Der er altså ikke noget livstruende eller noget farligt, det er bare noget, som vi skal tage hånd om, og det gør vi så nu, lød det fra diamantdronningen i en story tilbage i februar, der samtidig opfordrede sine følgere til at passe på huden og huske solcremen. 

Nu er der godt nyt

I en ny story på sin Instagram-profil afslører Katerina Pitzner, at der nu er god grund til at juble. Der er nemlig blevet taget hånd om sygdommen, og hun fortæller, at hun er blevet erklæret cancerfri. 

“Det er godt nok gået stærkt! Blev allerede en uge efter første indgreb erklæret cancerfri,” skriver hun og uddyber, at hun fremover vil få indkaldelse til check hver 6. måned.

Foto: Instagram @katerinapitznerdiamonds.

 

Læs også

Afslører stor ændring om ny sæson af Badehotellet

 

 

 

 

Dagens Gossip