Hun vandt millioner i lotto og overdængede sin kæreste med gaver - indtil hun opdagede, hvad han gjorde med dem

01/10/2023 20:30

Henrik R

Gossip
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 20-årige kvinde blev godt og grundigt rasende, da hun fandt ud af, hvad hendes nu ekskæreste gjorde med gaverne.

Mest læste i dag

Den 20-årige Jane Park fra Edinburgh i Skotland ramte den store jackpot, da hun med den helt rigtige talkombination scorede en million pund - svarende til godt 9,5 millioner kroner - i lotto.

Hun brugte en del af pengene på et par nye bryster og derudover blev kæresten på 22 år overdænget med gaver. Men det er helt og aldeles slut.

Det skriver Daily Mail.

Parret oplevede kurrer på tråden og gik fra hinanden. Men det største svigt kom i den 20-åriges øjne efter bruddet.

Jane Park opdagede nemlig, at hendes kæreste solgte det Rolex-ur med en værdi af 66.000 kroner, som hun havde givet ham i gave. Han nægter også nu at give hende en bil tilbage, som ifølge millionøsen er registreret i hendes navn.

"Jeg ved ikke, hvordan jeg kunne være så stor en idiot at lade en fyr udnytte mig for penge. Så skuffet over mig selv!!!," skrev hun på Twitter efter bruddet.

I et opslag på Facebook uddyber hun, hvordan hun føler sig udnyttet.

"Det her er, hvor lavt min eks opfører sig. Jeg havde betalt et depositum for en tatovering i en tatoveringssalon, og han gik ind og fik pengene tilbage og efterlod manden med 500 kroner som undskyldning… Og han kører rundt i min bil. Længere er den fandme ikke, skriver hun blandt andet i opslaget."

Ekskæresten langede efterfølgende ud mod Jane Park, og truede med at involvere advokater.