Guldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

Den populære reportageserie "De unge mødre" har 10 års fødselsdag, og hvad er mere nærliggende end at kigge tilbage på årene, der er gået i selskab med de utallige unge mødre, som seerne har fulgt på godt og ondt i deres kamp for at blive og være mødre.

Vi markerer jubilæet med ti herlige citater fra de unge mødre i Danmarks længst kørende reportageserie, som tæller knap 500 afsnit.

Læs også: Natascha Linea om sit forhold til Sidney Lee: - Vi boller bare

1. Malou Stellas mor til Malou Stella: - Du skal tage dine p-piller. Jeg ved, du skal til havnefest.

2. Den gravide June: - Nu må den også godt snart komme ud. Jeg kan jo ikke engang gå til banko mere.

3. Camilla fra Aalborg på en togtur til kbh, hvor hun bliver spurgt, om hun glæder sig til at se Folketinget: - Det ved jeg ikke rigtig, sådan et har vi da også i Aalborg.

4. Christina fra Amager: - Det ik' rigtigt, at Lucas ikke får sine grøntsager. Vi får da pomfritter.

5. June : - At få et barn, det er ligesom at få en hundehvalp.

Læs også: De unge mødre: Camilla er gravid med 8. barn - og Benjamin er ikke faren

6. Christina fra Randers: - Det er jo ikke vores skyld, at jeg er blevet gravid igen. Der har bare været så mange problemer med kommunen, at jeg har glemt at tage mine p-piller.

7. Malou Stella, der forklarer, hvorfor hun blev gravid: - Lægen syntes, at jeg var for ung til p-piller (13-14 år på daværende tidspunkt), og kondomer kan man jo ikke stole på, så jeg blev gravid, efter jeg havde mødt ham gennem arto.

8. Sabrina: - Oliver har købt en sparkedragt til den lille, det betyder jo også, at man er klar til at blive far - ellers køber man jo ikke en dragt.

9. June: - Vi har da overvejet, at jeg skulle stoppe med at ryge, men nu har jeg jo røget hele graviditeten, så jeg har jo allerede skadet barnet.

10. Malene til scanning:- Jamen er du sikker på det er en pige? Jordemoderen:- Ja, du kan meget tydeligt se skamlæberne der. En tvivlende Malene:- Jamen hvordan kan du så vide, det er en pige?

 

Dagens Gossip