Gunnvør: Oliver har været virkelig irriterende, men dette gjorde mig blød i knæene

Ane Sørensen

355 uger siden

|

28/09/2017
Gossip
Foto: TV3
Foto: TV3
Det turbulente forhold mellem Oliver Bjerrehus og Gunnvør Virgarsdóttir har trukket mange overskrifter. Nu løfter de sløret for, hvordan de har det med hinanden.

Dagens topnyheder

Forholdet mellem tv-personligheden Gunnvør Virgarsdóttir og den tidligere model OIiver Bjerrehus er alt andet end ukompliceret. Den 29. maj fik de deres tredje barn sammen, da sønnen Hugo kom til verden.

Men Gunnvør og Oliver lever som separerede forældre og få måneder inden den lille dreng blev født, udtalte Gunnvør til BT, at hun og Oliver aldrig ville blive kærester igen:

- Der er en kæmpestor kærlighed mellem os, det har der altid været. Og jeg er ikke typen, der giver op, så jeg har helt sikkert trukket den for langt i kampen for at blive sammen. Det har været det hårdeste nogensinde, de gange vi har givet op, udtalte hun.

Men i aftenens afsnit af realityprogrammet Forsidefruerne fortæller det nybagte forældrepar, hvordan fødslen af Hugo har bragt dem tættere på hinanden igen: 

- Det med at se Oliver sidde med sin søn i armene og tårer trillende ned ad kinderne, det er svært at stå for, synes jeg. Selvom han har været virkelig irriterende her på det sidste i graviditeten. Så har jeg ikke sagt for meget, siger Gunnvør med et grin.

Oliver lægger da heller ikke skjul på, at han og Gunnvør altid har været meget glade for hinanden trods konflikterne:

- Vi elsker hinanden, det har vi altid gjort. Så har vi vores uenigheder. Gunnvør er meget konkret - hverdagsagtig - og jeg er alt andet end det, lyder hans ærlige forklaring.

Hør Oliver og Gunnvør fortælle om deres forhold i videoen lige herunder. 

Det vigtigste for Oliver og Gunnvør er, at de sammen kan være gode forældre for døtrene Hanna og Sigga og lille Hugo. De forsøger da også at forklare pigerne på 3 og 6 år, hvordan mor og far har det med hinanden:

- Deres forældre er to vilddyr. På en god dag er vi verdens bedste forældre. Og på en dum dag skal vi så bare væk fra hinanden, inden vi river hovederne af hinanden, siger Oliver.

Hør Oliver og Gunnvør tale om fremtiden og om, hvordan de fortæller børnene om deres forhold i videoen lige herunder. 

Du kan se resten af afsnittet, når TV3 sender Forsidefruer i aften klokken 21.00.

Ærlig Linse Kessler: Det synes jeg om Diddes kæreste