Gustav Salinas grædefærdig: Hun forsvinder fra mig

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Den ellers altid muntre tv-stjerne er ramt af en nedtur.

Gustav Salinas er kendt for mange ting. En af hans store kendetegn er det altid gode og positive humør, som han bærer på.

Dette er dog på prøve i øjeblikket, da Gustavs mormor på 94 år er ved at blive dement.

Her er tale om en kvinde, som Gustav har et meget nært forhold til.

Læs også

Kendis konkurs: Du skal betale regningen

Han skriver blandt andet i et opslag på Instagram: 

“Normalt græder jeg aldrig. Men i går kunne jeg simpelthen ikke lade være med at græde. Jeg græd fordi jeg altid plejer at kunne styre alt i mit liv, for jeg har altid lært, at hvis man arbejder hårdt for tingene, så skal tingene nok lykkes for en”

Gustav skriver yderligere, at tilstanden er blevet værre efter mormoren er kommet på plejehjem og derfor er det meget svært for ham at se på hende

“Siden hun flyttede på plejehjem, har jeg slet ikke besøgt hende så meget, som jeg gerne ville. Og grunden til, at jeg ikke har det, er fordi jeg virkelig ikke kan klare, at hver eneste gang, jeg besøger hende, så kan jeg se, at hun er ved at forsvinde fra mig”

Deres stærke bånd skyldes ifølge Gustav at mormoren altid har troet på ham.

Derfor er han så selvsikker i dag, men erkender samtidig, at han har meget svært ved at håndtere de ting i livet, man ikke selv kan gøre noget ved.

Mange af Gustavs følgere har kommenteret opslaget med en kærlig hjerte-emoji, som sympati for hans ærlighed og for at vise støtte i den svære tid. Blandet andet Umut Sakarya, Linse og Geggo Kessler.

Foto: Instagram

 

Læs også

Peter Ingemann på operationsbordet