Gustav Salinas med appel: "Tænk, hvis det var dit barn"

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Gustav kommer nu med en appel til alle voksne.

Gustav Salinas er aktiv på de sociale medier. Her deler den glade realitystjerne blandt andet ud af gode opskrifter til en sund og god livsstil, mentale indspark til hverdagen og andre gange oplevelser fra hans eget liv.

Tit er det oplevelser, som har gjort et særligt indtryk på ham. Sådan en oplevelse havde Gustav sammen med kæresten Mulle for en måneds tid siden.

Læs også

Politiet advarer om svindel: Kan koste dig tusindvis af kroner

“Jeg håber virkelig, at du vil læse dette opslag, da det gjorde kæmpe indtryk på mulle og jeg,” indleder Gustav sit opslag på Facebook.

Sagen omhandler en aften, hvor parret gik en tur ved Islands Brygge i København.

Her mødte de en pige, som Gustav skyder til max at være 15 år, som var meget beruset. Hun var tæt på at falde i vandet, men de greb hende.

“Jeg kunne mærke på hende, at hun var meget påvirket og det var rigtig svært at få kontakt med hende. Til sidst tog jeg hendes telefon og heldigvis var den åben og så fik jeg fat i hendes forældre og sagde til dem, at jeg ikke ville efterlade hende i denne tilstand inden hun blev hentet, da jeg ikke ville kunne bære tanken om, hvis hun faldt ned i vandet midt om natten.”

Gustavs appel er, at hvis man ser en ung, påvirket person, som er alene, skal man hjælpe personen.

Gør man ikke det, kan det gå helt galt - med henvisning til, hvis den unge pige var faldet i vandet.

“Så lad være med at gå videre og tænk “Det er de selv skyld i. De kan bare lade være med at drikke sig fulde”. Tænk, hvis det var dit barn,” slutter Gustav opslaget.

 

Dagens Gossip