Gustav Salinas taler ud om svær sygdom: Det gør virkelig ondt

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Det er hårdt at være vidne til sygdommen, siger Gustav.

Gustav Salinas har et meget tæt forhold til sin mormor. Det har de altid haft, og det er Gustav meget taknemmelig over. I den seneste tid er hendes tilstand dog blevet væsentligt forværret.

Hun lider desværre af hukommelsestab. I den voldsomme varme, som lige nu hærger Danmark, er det vigtigt at drikke væske. Derfor ville Gustav ringe til sin mormor for at huske hende på at drikke væske.

Læs også

Rullepølse har forårsaget udbrud af farlig bakterie

- Puha en morgen. Jeg ringer til min mormor for at sørge for at huske hende på, at hun skal drikke rigeligt med væske i dag, når det bliver så varmtI røret har jeg en grædende mormor, som ikke aner hvor hun befinder sig. Hun siger til mig, at hun er blevet taget til fange og at hun er helt sikker på at dø. Når hun siger disse ord, er det ligesom om at få en kniv i ryggen, der ikke kan trækkes ud. Jeg ved jo godt, at hendes hukommelse er ved at forsvinde, men det er svært for mig at acceptere, at hun er syg. Og når hun siger ting til mig, så tager jeg det for gode varer. Det gør virkelig ondt. At se en person, man elsker så meget have det så skidt.

Gustav fortæller desuden, at følelsen af magtesløshed frustrerer ham helt vildt. Ligeledes er dilemmaet om evigt liv og ønsket om at give hende fred svært at håndtere

- Men lige nu føler jeg mig meget magtesløs. På en måde, så ville jeg ønske, at jeg havde hende for evigt, men på den anden side, ville jeg også ønske, at hun kunne få fred. Hold nu op, hvor er det svært at skrive disse ting. 

Foto: Instagram

 

Læs også

Ikke kun mad og benzin: Her er priserne eksploderet

 

 

Dagens Gossip