Gustav Salinas vender tilbage til tv-skærmen

Foto: Facebook / Gustav Andersen Salinas (officiel fanside)

Én af Danmarks helt store tidligere realitydeltagere har meldt sin tilbagekomst.

Gustav Salinas - også kendt som 'Bøsse Gustav' - blev hurtigt kendt i den danske realityverden, da han deltog i 'Dagens mand'. 

Hans feminine ydre og overdrevne karakter gjorde ham både hadet og elsket og sikrede ham pladser i programmer som 'Divaer i junglen' og 'For lækker til love'.

Læs også

Gustav Salinas med stor nyhed: Snart er vi tre

Den erfarne realitydeltager blev én af de største i branchen herhjemme, men vendte efter en længere karriere ryggen til tv-skærmen og begyndte i stedet som personlig træner og selvstændig erhvervsmand. 

Salinas driver i dag sin egen virksomhed med personlig træning, ligesom han sammen med kæresten Mulle driver slikvirksomheden 'Salinas'.

Gustav Salinas (tv) og kæresten Mulle (th) / Foto: Facebook / Gustav Andersen Salinas (officiel fanside)

Den tidligere realitydeltager og nuværende erhvervsmand og influencer har altså mange jern i ilden, og i en ny video på Facebook har han afsløret, at han snart får endnu et jern i ilden. 

Se videoen herunder (Artiklen fortsætter under videoen):

Her afslører Salinas blandt andet, at han har investeret i boliger siden han var helt ung, og han forklarer desuden mere om det og viser én af sine lejligheder frem i videoen, men det er næppe det, der har givet videoen stor opmærksomhed - det er nærmere starten. 

Her afslører Salinas nemlig en kæmpe stor nyhed. 

"Hold nu op for en uge jeg går i møde. Den bliver crazy," starter han således med at sige, hvorefter han afslører, at han "skal lave en demo," fordi han og kæresten "måske" skal have deres eget tv-program om deres liv. 

Han forklarer således, at han har fået tilbudt at medvirke i et tv-program, som "skal følge mit liv og det at være iværksætter."

"Det er crazy, det hele," udtaler han desuden.

Læs også

Gustav Salinas afslører babyplaner

 

 

 

 

Dagens Gossip