Har milliongæld: Derfor gik Bro konkurs

Foto: Pressefoto

Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen, har milliongæld – men det var ikke derfor han blev erklæret personlig konkurs.

I forbindelse med sin personlige konkurs har Kevin Andreasen, som de fleste kender under navnet Bro, været en tur i retten. Det var han den 14. januar i år, hvor det kom frem, at han havde en gæld på 1,2 millioner kroner til Gældsstyrelsen.

Læs også

Netflix bekræfter: Mega hit vender tilbage

Til trods for den store gæld, var det ikke det, der medførte, at han endte med at blive erklæret personlig konkurs. Det skyldtes derimod, at han i flere måneder ikke havde betalt sin husleje tilbage i 2020.

Det viser en aktindsigt, som Ekstra Bladet har fået ved Sø- og Handelsretten.

I denne aktindsigt fremgår det, at Bro flere gange i marts blev indkaldt til fogedretten. Han mødte dog ikke op, da han blev indkaldt til retten, hvorfor det til sidst var nødvendigt at bede politiet om at hente ham, hvilket de gjorde den 14. september sidste år.

I forbindelse med retsmødet i september sidste år, erkendte popstjernen, at han skyldte i alt 43.116,32 kroner. Han forklarede dog også, at han ikke havde råd til at betale gælden, hvorfor han var nødt til at indgive en insolvenserklæring.

Efter et retsmøde, der blev afholdt den 7. marts i år, forklarede Bro, at han inden længe ville modtage betaling for et tv-program, han skulle være en del af. Når han modtog denne betaling, ville han også betale sin huslejegæld.

Det skete dog ikke, for efter retsmødet blev der kun betalt to afdrag á 5.000 kroner. Det var dét, der i sidste endte førte til, at han blev erklæret konkurs.

Efterfølgende har Bro haft besøg af en kurator, der tog flere af popstjernens ejendele med sig. Her tog han et spisebord og tv, der blev solgt for 2.000 kr. samt en række smykker og et kamera, der blev solgt for 1.500 kr.

Læs også

Efter hård kritik: Nu tager Herlufsholm et helt nyt 'våben' i brug mod mobning

Tilsyneladende har popstjerne fortsat ubetalt gæld, da der ifølge Ekstra Bladet resterer et krav i hans konkursbo på 49.114,49 kr., hvilket naturligvis ikke omfatter gælden til Gældsstyrelsen på 1,2 millioner kroner.

 

Dagens Gossip