Harry Potter-stjerne vil spille James Bond

Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Det vil højst sandsynligt blive noget af en overraskelse, hvis rollen som den nye James Bond skulle tilfalde Harry Potter-skuespilleren Tom Felton.

Selvom han ikke var en af dem, der fik allermest tid på skærmen i Harry Potter-filmene, så var han med i dem alle sammen, og han spillede en yderst vigtig rolle.

Tom Felton indtog nemlig rollen som Slytherin-eleven Draco Malfoy, der var udset som værende ham, der skulle slå Albus Dumbledore ihjel af selveste Voldemort.

Det er dog ikke en tilbagevenden som Draco Malfoy, som Tom Felton håber på, han vil i stedet gerne være den næste 007, James Bond.

Læs også

Hundeejer gik i panik: 'Hvorfor er min nyfødte hvalp grøn?'

Det fortæller han i et interview med mediet Closer Magazine.

“James Bond ville være den ultimative drøm. Den første film jeg så, da jeg var syv år gammel, var James Bond. Det var det eneste, jeg havde på hjernen,” fortæller Tom Felton til magasinet.

Alt er muligt

Indtil videre er det ikke kommet noget konkret ud om en kommende James Bond-skuespiller.

Det eneste der er sikkert er, at Daniel Craig har indspillet sin absolut sidste film som 007-agenten, og den film kommer her i 2020.

Derefter skal der findes en ny skuespiller, og rygterne har været rigtig mange.

Senest er ingen ringere end Claes Bang blevet nævnt som kommende mand i James Bond-rollen, og det skyldes hans store succes som Dracula i Hollywood.

Af andre navne der har været nævnt, er blandt andet Bodyguard- og Game of Thrones-stjernen, Richard Madden, Tom Hiddleston, Tom Hardy og Idris Elba.

Læs også

46-årig fisker kastede sten efter hund: Det fortrød han kort efter

 

 

Dagens Gossip