Heidi klum poserer splitternøgen

Foto: Shutterstock

Den tyske topmodel, der i dag er blevet 46 år, har stadig en spændstig krop. Den er hun heller ikke bange for at vise frem på sociale medier.

Se flere afslørende billeder af kendte 

På sin Instagram-profil har Heidi Klum lagt et billede op, der viser hende i nøgen figur med ryggen til kameraet. Selvom enhver ungersvend ville ønske, at hun et kort øjeblik vendte sig om og viste fuld figur, så er billedet alligevel så fint, at det har fundet vej til de fleste internationale medier.

For et par dage siden troppede Heidi Klum op til den årlige AMA - 'American Music Awards', og det har tilsyneladende taget så hårdt på hende, at hun nu har søgt eksil i roligere omgivelser. Billedet fra Instagram er taget ved en pool, ved noget, der kunne minde om et lækkert hotel eller en luksusvilla. 

Sammen med billedet skriver Heidi Klum: "God morgen fra et helt andet sted' og så med et hashtag, hvor hun skriver, at dagen bliver præcis, som hun ønsker, den skal blive.

Den lille ferie er sammen med manden Tom Kaulitz, der er 16 år yngre end den tyske model. Tom er musiker og spiller i det tyske band Tokio Hotel, der i starten af 2000-tallet hittede stort i hele verden.

Heidi Klum har udover sit modelarbejde også arbejdet som tv-vært i flere programmer. Blandt andet reality-showet Project Runway og Germanys next top model. 

Den tyske topmodel har tidligere været gift med sangeren Seal, som hun har tre børn med. Heidi havde desuden en datter fra et tidligere forhold med Flavio Briatore. Seal adopterede Heidis datter, så alle fire børn kunne få det samme efternavn og føle sig som en del af familien. I 2012 blev Seal og Heidi klum skilt efter otte års forhold. 

Selvom Heidi har født fire børn, så viser det nylige bilelde på Instagram tydeligt, at hun holder sig i form.  

Læs også

Nøgne kendisser

Side 9

Her finder du frække nøgenbilleder af danske piger. Side 9 er Danmarks største samling af billeder, videoer, frække billeder og guides om alt fra orgasmer til parforhold.

 

Dagens Gossip