Heino Hansen: Jeg er ikke dum

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Den muntre komiker afviser, at han skulle være dum.

Det var en mangeårig drøm, som sidste år gik i opfyldelse for komikeren Heino Hansen. Han kunne nemlig præsentere sit første onemanshow, efter at have været en del af det danske comedymiljø i mange flere år.

Siden da er det blevet til hele 141 shows på en turné, som netop er afsluttet, og det har været en rørende oplevelse hver eneste af de 141 gange, han har stået på scenen med sit første onemanshow.

Læs også

DMI melder ud: Stort vejrskifte på vej

- Jeg ved godt, man ikke må sige det højt herhjemme, men jeg er stolt af mig selv. Jeg er meget, meget glad for, at folk ville give mig chancen, siger Heino Hansen til Ekstra Bladet og tilføjer

- Jeg har taget noget til mig, jeg har hørt, Niels Hausgaard har gjort: Det er at kigge ud på publikum og tænke, hvor fedt det egentlig er, at de vil bruge en aften på mig. At de måske har fået passet børnene og været ude at spise. Det bliver bare aldrig hverdag. Heller ikke efter 141 shows.

I øjeblikket puster Heino Hansen stadig ud efter de mange optrædener, og langsomt er hvilepulsen da også ved at falde ned igen. Der har da også været rigeligt at se til for Heino.

Foruden den lange tur med showet, blev han også far for anden gang til sønnen Bernhard lige inden premieren.

- Det kan godt være, jeg ser dum ud, men så dum er jeg heller ikke. Det var ikke planlagt. Men jeg er lykkelig for det, for vi vidste godt, at vi ville have to børn - men ikke at vi ville have to små børn lige omkring min premieredato, siger Heino Hansen.

Læs også

44-årig mor til 3 dræbt i forfærdelig ulykke på ferien

 

Dagens Gossip