Hollywood-stjernen Jesse Tyler ramt af kræft

Foto: Shutterstock.com

Modern Family-skuespilleren Jesse Tyler er for anden gang blevet ramt af kræft.

Skuespilleren Jesse Tyler der har været med i hitkomedieserien ‘Modern Family’ siden seriens oprindelse, er blevet ramt af kræft.

Det er anden gang det er sket for den populære skuespiller, der tilbage i 2015 kunne fortælle sine følgere på Instagram, at han var blevet opereret i sit ansigt på grund af kræft.

Læs også

Far finder sin datter letpåklædt ved siden af en fremmed mand - alle kan lære noget af hans reaktion

Nu seks år senere fortæller skuespilleren, at han igen er blevet ramt af cancer.

Heldigvis for Jesse Tyler, så er det en meget mild form, og han forventer ikke selv, at der kommer de store komplikationer ud af det.

Påmindelse om at huske at gå til din hudlæge, hvis du er lys i huden, ligesom jeg er. Jeg ender altid med at skulle have fjernet noget, når jeg kommer der. I dag tog de en smule hudkræft, de fandt. Men vær ikke bekymret. De fandt det tidligt, og jeg har det godt,” lyder det fra Jesse Tyler, der slutter af med at opfordre folk til at huske solcremen, når de går udenfor.

Opslaget har allerede fået knap 140.000 likes, og det vælter ind med kommentarer til den populære skuespiller, der har rollen som onkel Mitchell.

Privat er Jesse Tyler gift med Justin Mikita, og netop husbonden har også kvitteret med en kommentar, hvorhan skriver, at Jesse Tyler fremover skal gå til lægen hver måned, så han kan beholde ham til evigt tid.

Læs også

Sundhed.dk lukker ned