Hun blev kendt i filmen Cocktail med Tom Cruise, nu springer hun nøgen ud fra en bro

I 1988 var et af de største filmhits uden tvivl Cocktail med Tom Cruise i hovedrollen. Gina Gershon spillede Coral i filmen og fik derefter et hav af fine roller i Hollywood, nu springer hun nøgen ud fra en bro.

Du kan se mange flere billeder af nøgne kendisser her.

Man kan ikke se på billedet, at Gina Gershon er blevet 57 år. Bagdelen på billedet tilhører skuespilleren fra 1962, der har haft flere storslåede roller i film som bl.a. Cocktail, Showgirls og Face/Off. 

Gershon har gennem sin filmkarriere haft mange homoseksuelle scener, og der har derfor været mange rygter om skuespillerens seksualitet. På trods af disse rygter har hun haft forhold med både skuespillerne Owen Wilson og John Cusack.

Ifølge vilde rygter, der blev spredt i det amerikanske magasin Vanity Fair, blev det påstået, at hun havde en affære med den tidligere præsident Bill Clinton. Hun udtalte dog til det amerikanske tv-show Live with Regis and Kelly, at de i hvert fald aldrig havde været kærester: "It is such a crazy, outrageous lie… I met him three times at events. It disturbed me on so many levels."

Læs også

Nøgne kendisser

Hvem det er, Gina Gershon springer ud med, og om hun springer ud af skabet, fortæller historien intet om. Men når bagdelen er god er alt godt. 

 

Dagens Gossip