Ilse Jacobsen taler ud om kræftsygdommen: Sådan går det

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Ilse Jacobsen kommer nu med en status på den kræftdiagnose, hun snart har haft i et års tid.

Den tidligere ”Løvens hule” investor blev i slutningen af 2021 ramt af kræft, hvilket har været - og er stadig en hård omgang for iværksætteren.

Da Ilse Jacobsen i november måned kunne fortælle, at hun havde fået konstateret lymfekræft, kunne hun også fortælle, at der var gode behandlingsmuligheder, og samtidig gav hun selv udtryk for, at hun havde viljen til at kæmpe imod den frygtelige sygdom. Og hun lever da også stadig.

Læs også

Advokat afslører: Derfor bør du undgå selvbetjeningskasserne i butikker

Lørdag var den tidligere løvinde en tur til fødselsdagsfest hos en af de andre tidligere investorer i ‘Løvens Hule’, nemlig Christian Stadil, som holdte sin 50-års fødselsdag.

Den store dag havde været planlagt længe, og derfor havde Ilse Jacobsen da også lovet at deltage i festlighederne. Hun trodsede ligefrem sygdommen for et par timer, fordi hun havde lovet sin gode ven at deltage.

- Jeg hænger på, men det er en hård kamp. Det der kræft er en ond sygdom, fortæller Ilse Jacobsen til BILLED-BLADET.

Ilse Jacobsen fortæller, at hun i et helt år ikke har set sine gode venner, så hun glædede sig meget til at skulle bruge noget tid sammen med dem til festen.

Og det er da også med at nyde de gode timer, for snart skal Ilse udsættes for hendes hidtil største kemobehandling, som er en meget hård omgang for kroppen. Det er blandt andet kemobehandling som gør at man mister håret.

- Jeg har godt nok fået mange kemobehandlinger, og jeg har den største tilbage. Den skal jeg have i næste uge, hvor jeg skal have sat stamceller op. De ligger på frost inde på Riget nu, så de skal sættes ind, og så bliver det totalt nulstillet, fortæller hun.

Læs også

Dagplejemor tiltalt for at slå 1-årig ihjel under pasning

 

Dagens Gossip