Irina Olsen kommer med uhyggelig afsløring

Foto: Camilla Lundbye/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Livet som offentligt ansigt er ikke altid en fryd. Én af dem, der kan skrive under på dette, er Irina Olsen. I flere år har hun nemlig været plaget af flere stalkere.

Det er ti år siden, at Irina Olsen, der dengang hed Babenko, blev et kendt ansigt i Danmark. Her brød hun nemlig ud som tv-kendis. 

Læs også

Skidt nyt for bacon-fans: Kan ifølge studie øger risikoen for demens med 44%

Sin tv-debut fik hun i programmet 'Fristet', der i sin tid blev sendt på TV3. Siden da har hun skabt sig en karriere som influencer, hvilket selvfølgelig har medført, at hun i alle årene har været et offentligt ansigt i Danmark – på godt og ondt. 

For mange virker livet på den røde løber med massevis af fans, som et tiltalende liv. Hvad mange ikke er opmærksomme på er, at der også er en bagside af medaljen. 

Det har Irina Olsen afsløret i det nyeste afsnit af sit og manden, Morten Brangstrup Olsens, tv-program 'The Olsens', hvor hun åbner op omkring, at hun i flere omgange er blevet chikaneret af flere personer, der har stalket hende. 

"For ti år siden oplevede jeg stalking, som var rigtig slemt," fortæller Irina Olsen i programmet. 

Endvidere afslører hun, at det bestemt ikke er småting, hun er blevet udsat for af de personer, der har stalket og chikaneret hende.  

"Dødstrusler, og folk, der sagde, at de kendte min adresse og blev med at skrive," forklarer hun. 

Oplevelserne med disse stalkere har medført, at hun i løbet af sine ti år som kendt ansigt er 'blevet meget paranoid omkring rigtig mange ting'. Hun afslører også, at det er noget, som hun tænker meget over i dagligdagen.

Læs også

Over 60.000 om måneden og gratis husleje: Vingård søger ansatte

Blandt andet har det medført, at hun sammen med sin søster Victoria og mand Morten 'Faustix' Olsen, er startet på et selvforsvarskursus. Det har hun besluttet at gøre, fordi hun er overbevist om, at det kommer til at gøre, at hun føler sig mere tryg. 

 

Dagens Gossip