Irina åbner op om separation efter alkoholmisbrug: 'De ting, der kom ud af hans mund, var frygtelige'

Foto: Polfoto (arkivfoto)

I et nyt indlæg på sin blog løfter realitystjernen Irina Babenko sløret for, hvordan hun har oplevet Morten Brangstrup Olsens alkoholmisbrug, efter de to har valgt at gå fra hinanden.

Sidste fredag offentliggjorde kendisparret Irina Babenko og Morten Brangstrup Olsen, at de havde besluttet at gå hvert til sit.

Det skete i et opslag på Facebook, hvor Morten Brangstrup Olsen fortalte, hvordan han gennem de sidste par år har udviklet et alkoholmisbrug:

- Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia, og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse, lød det blandt andet i opslaget.

Læs også

Geggo raser over kontroversielt tv-program: Forarget og mundlam

- Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket, at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid, der skal opbygges ugen, men er sikker på, at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie.

Du kan læse hele Morten Brangstrup Olsens opslag lige herunder.

Nu løfter Irina Babenko sløret for, hvordan hun har oplevet Morten Brangstrup Olsens misbrug, i et langt indlæg på sin blog:

- Det startede med at være to helt forskellige mennesker, når han var ædru og påvirket. Men som tiden gik, blev det til den samme. Og sommetider var jeg i tvivl om, om han var besat. For de ting, der kommer ud af deres mund er frygtelige! Det er alkoholen, der snakker, og det ved jeg nu. Det er næsten ikke til at tro, hvordan personen, som elsker dig og er sød ved dig og kærlig og betænksom, bliver til den helt modsatte. Og man begynder selvfølgelig at finde fejl ved sig selv, for det kan da ikke kun være dem, skriver Irina Babenko blandt andet i blogindlægget.

Hun fortæller også, hvorfor hun i første omgang valgte at blive hos Morten Brangstrup Olsen trods hans misbrug:

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

- Jeg valgte at blive med ham og sørge for, at han blev god igen, om det så betød, at jeg gik på kompromis med, hvordan jeg selv havde det. For jeg ville jo gerne have, at Allessia havde en far. Men så kører den onde cirkel, som en del derude sikkert genkender, hvor jeg går i zombie-mode, for at klare dagene, fordi jeg sætter mig selv i sidste række. I de momenter, hvor jeg ikke var i zombie-mode, var jeg vred.. vred over, at han tog min drøm om at have en familie fra mig, lyder det fra Irina Babenko, som fortæller, at hun har det okay, situationen taget i betragtning:

- Jeg vil ikke leve i selvmedlidenhed, og jeg ved ikke altid 100%, om jeg gør det rette, men lige nu blev dette min beslutning. Jeg er ikke på toppen, men jeg har det okay, og det hele skal nok gå.

Du kan læse hele Irina Babenkos blogindlæg lige her.

Realitystjerne skifter navn: Jeg føler mig helt dansk

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip