James Price afslører: Det skal jeg efter Cirkusrevyen

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

James Price kommer ikke til at kede sig, selvom det er slut med at lave revy.

I år bliver sidste år med James Price som kapelmester i den populære Cirkusrevyen. Det blev officielt for nogle uger siden, og det har ærgret mange mennesker.

I mere end 20 år har James brugt omkring halvdelen af året på revy. Der vil derfor være en del luft, som nu skal fyldes ud med noget andet - og det vil det også komme til at blive. Den muntre kapelmester og tv-kok har nemlig mange projekter at se til.

Læs også

Politibetjent stopper bil: Kort efter bliver hans hjerte knust

- Jeg har ganske spændende ting at se frem til, som jeg desværre ikke kan løfte sløret for endnu. Men det vil blive meldt ud sent i august, siger James Price til BILLED-BLADET og tilføjer 

- Du må hilse jeres læsere og sige, at vi ses et andet sted. Jeg skal nok lade være med at forsvinde helt!

Dog kan James Price afsløre, at der til august kommer en ny sæson af  ”Spise med Price” på DR, som er optaget færdigt. Desuden ser James frem til en lidt sen sommerferie med hustruen, hvilket skyldes parrets nylige flytning fra hjemmet gennem mange år i Gentofte til en ny bolig i Hørsholm.

- Min hustru og jeg skal lige komme på plads i det nye hus, og så kan vi holde noget ferie til september. Så skal vi til Frankrig, og det glæder vi os til.

Læs også

James Price og hustruen flytter: Derfor gør vi det

 

Dagens Gossip