Janni Ree i chok: Havde nær mistet ham

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Under en hyggelig udflugt tog tingene en dramatisk drejning.

Janni Ree var for nogle uger siden på Mauritius sammen manden Karsten. Anledningen var Karstens 77-års fødselsdag. Som overraskelse havde Janni valgt at invitere Karsten på et luksuriøst ophold på øen øst for Afrika.

Desværre fik parret mere end gode ferieminder med hjem igen. De havde nemlig begge fået coronavirus for anden gang, hvilket betød isolation i hjemmet i Vedbæk ved hjemkomst.

Læs også

Pensionist bakker ind i supermarked: To personer kvæstet

Det betød samtidig at Janni ikke kunne se sine elskede børnebørn. Nu er isolationen overstået, og Janni var derfor taget til Ree Park, som Karsten ejer i Ebeltoft.

Men den ellers så hyggelige tur ændrede sig pludseligt. For Jannis yngste barnebarn, Helmer, måtte nemlig indlægges akut på Randers Sygehus.

– Det er forfærdeligt. Han er jo bare to måneder gammel, siger Janni Ree til HER&NU og fortsætter:

– Da de nåede frem til hospitalet stoppede han med at trække vejret. Så de kæmpede for hans liv. Var de ikke kommet til  hospitalet, havde vi mistet ham. Det er en RS-virus. Han var snottet og hostede. Han kunne ikke selv hoste slimet op, så han blev undersøgt. Han havde også besvær med at trække vejret. Nu får han ilt og sondemad, men heldigvis er han i gode hænder. De har en speciel børneafdeling, fortæller Janni Ree.

Helmer er som sagt datteren Nathalies yngste søn. Derudover har hun og hendes mand også sønnen Hubert på 21 måneder.

Foto: Instagram

Læs også

Chips solgt i butikker over hele landet tilbagekaldes: Spis dem ikke

 

Dagens Gossip