Jeanette Ottesen fejrer bryllupsdag: Deler nøgenbillede

Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Den danske elitesvømmer Jeanette Ottesen har valgt at fejre sin to-års bryllupsdag på en anderledes facon. Hun har nemlig delt et nøgenbillede, hvor hun står med sin mand.

For præcis to år siden kom det frem, at Jeanette Ottesen og Marco Loughran havde sagt ja til hinanden ved en hemmelig bryllupsceremoni i København. Det har den danske elitesvømmer valgt at fejre på en lidt speciel måde, da hun har valgt at dele et nøgenbillede fra hendes graviditetsperiode.

Det er fem år siden, at den danske svømmer begyndte at danne par med den tidligere svømmer, Marco Loughran. Tre år senere ventede de således deres første barn, og det var ved denne anledning, at Jeanette Ottesen fik taget flere afklædte billeder.

Ganske få af disse billeder fik offentligheden lov at se, og det skyldes blandt andet, at Jeanette Ottesen valgte at donere et af billederne til organisationen Broen Danmark, der satte billedet på auktion.

Læs også

Miley Cyrus kommer til Danmark - Fejrer det ved at dele nøgenbillede

Det var vurderet til at have en værdi på 2.500 kroner, men det blev hurtigt budt op i hele 48.000 kroner. Vinderen sprang dog fra sit bud, og derfor blev det atter sat til salg med en startpris på 2.500 kroner.

Nu to år efter, har Jeanette Ottesen så valgt at dele endnu et af sine billeder, og denne gang er det mere afslørende end de tidligere. Samtidig er det også det første billeder, som Jeanette Ottesen har fået taget sammen med sin mand.

Ikke bleg for at vise sig uden tøj

Jeanette Ottesen der er en af de mest succesfulde danske svømmere nogensinde, har aldrig været bleg for at vise sig frem på de sociale medier uden særlig meget tøj på. På hendes egen Instagram-profil er der således flere afklædte billeder, hvor hendes intime dele dog er dækket af hænder, emoji eller af hendes barn under bruseren.

Et eksempel er blandt andet fra dette nude-art foto, som svømmeren har lagt ud på sin profil, hvor hun kun har ladet sin brystvorte dække af en lille abe-emoji.

Tilbage i 2017 under graviditeten fik svømmeren taget flere afklædte fotos. Dette er blandt andet et af dem, og det var et af de billeder, der røg på auktion for et godt formål.

 

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip