Jes Dorph om nyt job: Det er mildt sagt fantastisk

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Den erfarne journalist er efter at par hårde og turbulente år atter tilbage på skærmen igen. Noget, han selv er meget glad for.

Jes Dorph-Petersen har gået gennem nogle hårde år, efter at han i januar 2021 stoppede på TV 2 i kølvandet på en advokatundersøgelse, som anklagede Jes Dorph for at have krænket en praktikant.

Tiden uden job er dog forbi, for i sidste måned kunne Jes oplyse, at han langt om længe havde fået et arbejde igen. Konkret har han fået sit eget fodboldprogram på DK4.

Læs også

Forskere udsender advarsel: Det er en tikkende bombe

Fodbold er noget, som Jes går meget op i. Han var blandt andet ansat af Viasat i perioden 2012-2015, hvor han var vært, når der blev spillet Champions League i midtugen.

Hvordan det går i det nye job, løftede han sløret for til Kendte.dk ved premieren på ’Love Me Kenter’ i Det Ny Teater. Ikke overraskende, så er det en glad og tilfreds Jes.

- Det er mildt sagt fantastisk at være i gang igen. At få lov at lave det, som jeg kan. Mærke glæden ved at skrue et program sammen med kollegaer, sagde den 63-årige journalist.

Jes går endda så vidt, så han kalder det for en drengedrø, at kunne arbejde med fodbold på denne måde.

- Nu kan jeg interviewe folk, der har med fodbold at gøre, og det er en drengedrøm, der er blevet opfyldt. Og fra de reaktioner, der er kommet fra fodboldmiljøet, kan jeg mærke, at det er et program for dem. Det skal nok blive endnu bedre, lød det fra Jes Dorph.

Læs også

Mystisk fund i dansk kloak: Er det enorme testikler?

 

Dagens Gossip