Jesper Buch sender efterlysning afsted

Foto: DR/Per Arnesen.

“Kom nu for helvede,” lyder det fra den kendte investor og forretningsmand.

Jesper Buch er en mand, der er kendt for at sige sine meninger højt. Når han sidder som investor i DR-programmet Løvens Hule, bliver der ikke lagt fingre imellem.

Læs også

Løvens Hule: Derfor droppede hun Jesper Buch

På sin Instagramprofil deler han også flittigt ud, og i sit seneste opslag efterlyser han en handingsplan. 

“Nuværende tal og vacciner må alt andet lige få eksperterne i gang med en TIDS- og handlingsplan, så alle dødelige ved, hvornår de får ‘deres liv tilbage’, for det er jeg helt sikker på, at vi gør,” skriver han i opslaget, hvor han hastagger med ordene: “kom nu forhelvede med den tidsplan”.

Foto: Instagram @jesperbuch.

Det er ikke første gang, at han lægger pres på de politiske beslutninger.

“Ingen gang på jord”

Til et billede af sin søn skrev Jesper Buch på Instagram tilbage i februar, at han synes, at det er synd at se så mange “tusinde familier, som er presset ud mod afgrunden.” Hvis ikke der kommer gang i dansk økonomi igen, så kan alle vinke farvel til velfærd, lød det fra Jesper Buch.

Foto: Instagram @jesperbuch.

“Er det ikke på tide, at vi stadig bliver ved med at passe på hinanden, men accepterer at sunde og raske danskere godt må blive syge inden slut juni (og efter), så vi kan bevare alle vores små selvstændige, så vores børn kan komme i skole og folk kan begynde at få ‘det sociale liv tilbage’ - Også UDEN at skulle testes 2 gange om ugen til 6 mia. om mdr. Det har simpelthen ikke gang på jord,” skrev han på Instagram og tilføjede:

“Jeg er træt af at se alle vores børn uden social kontakt - min egen dreng på billedet bliver mere og mere presset over manglende social kontakt og sport.”

Læs også

Jesper Buch beklager: Derfor har jeg været fraværende

 

 

 

 

Dagens Gossip