Joakim Ingversen afslører: Sådan er det at være far

Foto: Ritzau Scanpix

Joakim Ingversen og Sofie Linde blev forældre for godt en uge siden, da deres lille datter Trine kom til verden. Nu løfter Joakim Ingversen sløret for, hvordan det har været at blive far.

Fredag aften stod Joakim Ingversen på X Factor-scenen som vært, da årets første liveshow gik i luften. Egentlig var det konen Sofie Lindes job, men da det blot er en uge siden, at hun fødte parrets lille datter Trine, måtte Joakim Ingversen tage over.

Ifølge den nybagte far gik fødslen godt, og den lille familie trives.

Det skriver Realityportalen.

Læs også

Sofie Linde taler ud om fødslen: ‘Det er ikke for tøsedrenge’

- Det går så godt med at være en lille familie. Fødslen gik godt, og det hele går faktisk godt, ja. Vi er glade, der er en baby, og hun hedder Trine. Det er helt vildt, altså. Det er så fedt. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg havde forestillet mig. Men det er jo bare helt vildt og fantastisk at være far, siger Joakim Ingversen til Realityportalen.

Det er umiddelbart planen, at Sofie Linde skal være værtinde på det populære talentprogram igen, så snart hun er klar til at gå på scenen. Derfor vides det endnu ikke, om Joakim Ingversen også skal være vært på fredag.

For et par dage siden takkede Sofie Linde for de mange lykønskninger, der var kommet i forbindelse med Trines fødsel:

Læs også

Hundelufteren Adrian skræmt efter grusom opdagelse under gåtur

- Tak for alle jeres søde beskeder og hilsner. Jeg er oprigtigt rørt over, hvor mange, der har givet sig tid til at ønske os tillykke. En fødsel er ikke for tøsedrenge, men både Trille, Joakim og undertegnede madkasse har det rigtig godt, skriver Sofie Linde til et billede af sig selv, som hun har delt på det sociale medie Instagram.

Sofie Lind afslørede sin graviditet i midten af august med et billede på det sociale medie Instagram. Her står hun og Joakim Ingversen og smiler foran et skilt med teksten ‘Børn på vej’.

Det væltede staks ind med lykønskninger til det populære tv-par og billedet fik mere end 55.000 likes og 700 kommentarer.

Sofie Linde afslører: Så meget har jeg taget på under graviditeten

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip