Joan Ørting om 27 år yngre kæreste: "Det er et tema"

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Joan Ørting taler ud om forholdet.

I 2016 blev Joan Ørting skilt fra sin mand gennem 15 år. Det var naturligvis et hårdt slag for den 62-årige sexolog, som dog atter har fundet kærligheden igen siden da.

I et nyt interview med SE&HØR er det da også en glad og tilfreds Joan, som svarer på spørgsmål.

Læs også

Joe Biden siger, at han har kræft

– Det går simpelthen så godt. Det er dejligt at have en kæreste. Der er jo stor aldersforskel, og det er et tema, at jeg har en ung en. Men han skal ikke have børn, og vi lever i nuet. Jeg ser mig ikke som en cougar, vi passer bare sammen og så bliver alderen en slags modsætning, som skaber noget. Det er jo umage, men så er man lidt mere opmærksom og taknemmelig, siger Joan Ørting.

Den nye kæreste er 35 år gammel, så der er altså en aldersforskel på 27 år. Men trods den store aldersforskel, så supplerer de to hinanden godt. Hans yngre alder og Joans store energi går godt sammen.

– Jeg har altid haft meget energi, og på den måde synes jeg, at jeg passer godt sammen med en, der er lidt yngre, og som har samme energi. Jeg føler mig ikke træt, selv om jeg er 62. Vi føler begge to, at vi har scoret op. Jeg synes, han er så lækker, smuk og dejlig, siger Joan Ørting.

Læs også

Øger antallet markant: Flere nye ulvehvalpe spottet i Danmark

 

Dagens Gossip