Johnny Hansen gav løfte til Leo: Vi nåede det desværre aldrig

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Kandis-sangeren fortæller nu, at han skulle have ses med Leo, når han kom hjem fra hospitalet. Sådan gik det imidlertid ikke.

Lørdag morgen sov Leo Nielsen, kendt fra sit virke som musiker sammen med sin kone i duoen Sussi og Leo, ind efter sygdom med blandt andet tarmslyng. Døden har skabt stor røre blandt mange danskere, kendte som ukendte.

Nu fortæller Johnny Hansen, som er kendt som frontmand i Kandis om et løfte, han desværre ikke nåede at opfylde for Leo.

Læs også

Brand på Den Nye Lillebæltsbro: Brug den gamle i stedet

De kendte ikke hinanden særlig godt, men både Sussi og Johnny medvirkede i ‘Fangerne på fortet’, og siden da talte de tit sammen.

»Jeg skrev til Sussi: 'Hils Leo mange gange og sig til ham, at når han kommer hjem fra hospitalet, så kommer jeg og drikker en bajer med ham. Men det nåede vi så desværre aldrig',« fortæller Johnny Hansen til B.T.

Johnny besøgte dem flere gange efter 'Fangerne på fortet', ligesom han også skrev lidt sms’er sammen med dem og blev opdateret på Leos sygdom af Sussi.

Johnny Hansen er derfor trist over, at Leo nu er gået bort .

»De er de sødeste mennesker, og jeg er lidt trist over, at Leo er gået bort. Der er ikke noget ondt skabt i dem overhovedet,« siger Johnny Hansen

Leo Nielsen blev 67 år gammel.

Læs også

Kvinde gør chokerende fund: Kan du se, hvad dette er

 

Dagens Gossip