Johnny Hansen overrasker: Her dukker han op

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Danskerne kan snart se Johnny Hansen i en ny udfordring.

Til november kan man se Kandis-Johnny på skærmen i en helt ny situation. Han deltager nemlig i den kommende sæson af ‘Fangerne på Fortet’, som har premiere 8. november.

Læs også

Coop giver gratis varer væk til 150.000 danskere

Det oplyser NENT Group i en pressemeddelelse. 

Det er dog efterhånden ikke uvant, at Johnny Hansen skifter scenen ud med tid på skærmen. Han har nemlig været med i flere tv-programmer på det seneste - blandt andet 'Landmand søger kærlighed - ekstra', 'Syng min sang' og 'Til middag hos'. 

Når Kandis-forsangeren skal udfolde sig på Fort Boyard, så bliver det på hold med Sussi, der til dagligt udgør den ene halvdel af den folkekære duo "Sussi og Leo" samt Sussis plejesøn Lukas.

Når Johnny Hansen skal udfolde sig på Fort Boyard, så bliver det på hold med Sussi, der til dagligt udgør den ene halvdel af den folkekære duo

'Fangerne på Fortet' har premiere mandag 8. november på TV3 og Viaplay. 

Pause i 11 år

Sidste år vendte 'Fangerne på Fortet' tilbage efter en pause på 11 år. 

Selvom programmet forud for 2020-sæsonen havde været væk fra skærmen i en del år, så var seertallene høje, da danske kendisser igen begyndte at konkurrere i skæve konkurrencer på Fort Boyard.

Det var noget, der glædede Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group i Danmark. 

Det har formentlig også været medvirkende til, at programmerne vender tilbage i år.

”Det er fantastisk at se, at så mange danskere så med på premieren af ’Fangerne på Fortet’. Det viser, at vores danske seere på Viaplay og TV3-kanalerne har stor appetit på vores lokalt producerede indhold, og vi er glade og stolte over den succesfulde start. Vi ser frem til at levere endnu mere god underholdning til hele familien i resten af sæsonen af ’Fangerne på Fortet’", sagde Kenneth Kristensen i en pressemeddelelse i den forbindelse.

Læs også

Sara Bro afslører brud: Det er slut