Juhuu: Rita vender tilbage til skærmen på denne dato

Foto: TV 2

Den populære skolelærerinde Rita vender snart tilbage på TV 2 i en ny sæson af tv-serien.

Mandag den 21. august 2017 klokken 20.00 er der premiere på den nye sæson af TV 2-serien Rita.

Optagelserne er i fuld gang og seerne kan se frem til otte nye afsnit af den populære serie om den politisk ukorrekte skolelærer, som i mellemtiden har fået et nyt arbejde.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Læs også

TV 2 afslører stor nyhed: Rita vender tilbage

I den nye sæson er Rita nemlig blevet fyret fra sit job som lærer på Islevgård Skole. Rita bor hos sin datter Molly og arbejder nu på en burgerbar.

Men det varer ikke længe, før Rita igen er tilbage som skolelærer. Denne gang er det dog på den skole, hvor hun selv har været elev. Rita vender nemlig hjem til sin barndomsby, hvor hun må starte forfra.

Her finder vi ud af, hvordan Rita er blevet den, som hun er. Gensynet med fortiden og gamle bekendtskaber får Rita til at tage livtag med sin egen rodløshed.

Læs også

Mille Dinesen: Har forsøgt at blive mor i 10 år

- Det har været fantastisk at arbejde med Rita og de andre karakterer nu i fire sæsoner. At få lov til at finde nye sider af dem, se dem udvikle sig lige så stille, lære af deres fejl og tage konsekvenserne af deres valg. Rita i sæson fire er ikke den samme, som hun var i sæson et. Tvivl har sneget sig ind i hende. Måske er hun ved at blive voksen, hvis hun da kan det. Måske er der noget, der skal overstås først - og det er i høj grad det, sæson fire handler om, siger Christian Torpe, som står bag tv-serien.

Udover et gensyn med Mille Dinesen som Rita, byder fjerde sæson også på et gensyn med Lise Baastrup som Hjørdis og Kristoffer Fabricius som Hjørdis’ kæreste Uffe.

Sæsonen byder også på en håndfuld nye navne, blandt andet Charlotte Munck, Kurt Ravn, Ole Lemmeke og Kenneth M. Christensen.

 

Dagens Gossip