Julia Sofia afslører: Her er min dobbelt så gamle kæreste

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

24-årige Julia Sofia Aastrup og 48-årige Mark Abildhauge har bekræftet, at de er et par.

YouTuberen Julia Sofia Aastrup og tv-træneren Mark Abildhauge har bekræftet, at de er et par, og at de endda har et fælles tv-program på vej.

Mark Abildhauge og Julia Sofia Aastrup / Foto: Privat

Det skriver B.T. 

Læs også

Kim Cattrall med hjerteskærende meddelelse

Parret har kendt hinanden i cirka halvandet år og har været venner i al den tid, men de er først på det seneste blevet mere end det. 

Abildhauge har forklaret, at de har fundet ud af, at de "klikker rigtig godt på rigtig mange planer og har nogle værdier," som de begge går op i. 

"Det gik bare op i en højere enhed lige pludselig af uforklarlige årsager," har han desuden udtalt. 

På papiret er de to dog ikke det perfekte match. 

48-årig Abildhauge er nemlig dobbelt så gammel som 24-årige Julia Sofia, men de to har aftalt, at det ikke betyder noget. 

"Det har fyldt mere, at vi var et godt match, end om alderen var der," har Julia Sofia således forklaret. 

Regnbuefamilie på vej?

Det nyforelskede par mødte hinanden første gang til premieren på TV2-programmet 'Korpset', hvor de begge var inviteret med af Frederik Nonnemann, som er professionel danser og blandt andet har været med i 'Vild med dans'. 

Det var faktisk netop i det tv-program, at han og Julia Sofia mødte hinanden, og siden har de holdt kontakten, hvilket altså var årsagen til, at hun var inviteret til premieren på programmet, som Nonnemann er med i. 

Abildhauge var med til premieren, fordi han havde trænet Nonnemann op til det benhårde program. 

Man kan godt forestille sig, at der er et form for bizart trekantsdrama mellem Nonnemann, Julia Sofia og Abildhauge, da den biseksuelle YouTuber og den homoseksuelle danser tidligere har afsløret, at de planlægger at starte en regnbuefamilie sammen. 

Julia Sofia har dog påpeget, at de planer ikke nødvendigvis er ude af verden, blot fordi hun er sammen med Abildhauge, og fordi Nonnemann er blevet forlovet med Mikkel Dahstrøm. 

"Alt er åbent. Vi har ikke låst os fast på noget som helst [...]," lyder det således fra Julia Sofia, som i øjeblikket er på weekendtur i Hamborg sammen med sin nye kæreste.

Læs også

Alicia Silverstone overrasker: Viser sig frem uden en trevl på kroppen

 

 

 

 

 

Dagens Gossip