Justin Bieber smider tøjet: En ting er forandret

Det er ikke første gang, at Justin Bieber viser sin krop frem. Det har han sådan set gjort regelmæssigt de sidste mange år. Alligevel får hans seneste video på Instagram rigtig meget opmærksomhed. Her kan hans fans nemlig se hans krop på en måde, de ikke har set før.

Det er ikke alle Beliebers, der er fans af de mange tatoveringer, som den verdenskendte sanger har prydet sin krop med gennem de sidste mange år. Det kommer i hvert fald til udtryk i en af de sidste videoer, som Justin Bieber har lagt på Instagram.

Her ser man, hvordan sangeren bliver gjort klar til en musikvideo, hvor han skal optræde uden en eneste tatovering. I hvert fald bliver han sminket således hans krop ser ud, som den gjorde inden han fik de mange tatoveringer. Hans fans reagerer med mange positive kommentarer.

Den nye musikvideo, kan du i øvrigt se i opslaget ovenover.

Artiklen fortsætter efter opslaget

Det er netop i videoen "Anyone", som udkom den 1. januar, der viser verdenstjernen for første gang i mange år uden en eneste tatovering på kroppen.

Han fik sin første tatovering allerede som 16-årig. Her var han allerede verdenskendt, og siden dengang er der kommet yderligere 59 tuschtegninger til.

Hans fans er begejstrede for, hvad de ser, men det er tvivlsomt, om Justin Bieber lægger sin hang til kropstegninger på hylden. I hvert fald er der årligt kommet flere til, og der er ingenting, der peger i retningen af, at Justin Bieber har fået sin sidste tatovering.

I mellemtiden kan fans dog nyde sangeren i den nye musikvideo, der allerede er set omkring 10 millioner gange. På bare én dag!

Læs også

Årets 10 mest omtalte nyheder: Nummer to på listen vil nok overraske dig

 

 

 

Dagens Gossip