Justin Bieber undskylder for usmagelig aprilsnar

Foto: Shutterstock.com

Justin Bieber gjorde sig voldsomt upopulær blandt fans forleden, da han lavede en aprilsnar. Nu undskylder popstjernen.

Det kan være rigtig svært at lave en joke, især hvis man er en offentlig kendt person. Sandsynligheden for, at man kommer til at støde nogen er stor, og det var tilfældet for den canadiske popstjerne, Justin Bieber, der forsøgte at more sig den første april.

Justin Bieber lagde nemlig en række billeder op på sin Instagramprofil, hvor han meddelte sine fans, at han havde gjort sin kone Hailey Baldwin gravid. Det første billede var et billede af en ultralydsscanning, men den hoppede fleste dog ikke på.

Læs også

Billede får fans til at rase over Justin Bieber

Derfor lagde popstjernen endnu et billede op, hvor det denne gang var Hailey Baldwin, der lå i en hospitalsseng med sygeplejerske omkring sig, mens hun holdt sig for maven. Det fik pludselig fans til at hoppe på aprilsnarren, lige indtil enkelte opdagede, at billedet var syv år gammelt.

Til sidst uploadede Justin Bieber så yderligere et billede af en ultralydsscanning, men denne gang var det en hundehvalp og ikke en baby, der var på billedet. Det lyder meget uskyldigt, og mange mennesker bruger første april til at joke om en falsk graviditet til omverdenen. Justin Biebers prank blev dog ikke modtaget positivt, og han blev lagt for had af mange mennesker, der mente, at det var ulækkert og ufølsomt over for de kvinder, der ufrivilligt aborterede eller var sterile.

Kastede en kage i hovedet på sin lillesøster

Reaktionerne på Justin Biebers aprilsnar var et hot emne blandt medierne i går, og i første omgang tydede det ikke på, at popstjernen havde i sinde at undskylde. Det har han dog gjort nu i et opslag, hvor han dog alligevel når at appellere lidt til, at folk ikke skal lade sig krænke så hurtigt.

Læs også

DMI: Masser af sol og 15 grader resten af ugen

”Der vil altid være folk, der bliver krænket, og der vil altid være folk, der ikke tager en joke særlig pænt. Jeg er en prankster (smagsmager red.), og det var en aprilsnar. Det var ikke min mening at være ufølsom over for folk, der ikke kan få børn. Jeg kender en masse mennesker, hvor det første de gør den 1. april, er at fortælle deres forældre, at de er gravide, for at få en stor reaktion,” lyder det fra Justin Bieber, der derefter går over i en undskyldning.

”Men jeg vil alligevel undskylde, tage ansvar og sige undskyld til de folk, der blev krænket. Jeg ønskede vitterligt ikke at såre nogle med denne prank. Det er ligesom, da jeg kastede en kage i hovedet på min lillesøsters fødselsdag, og forventede, at hun ville grine, men hun begyndte at græde,” fortæller Bieber, der fortsætter sit lange opslag.

”Nogle gange ved man bare ikke, hvad der vil såre andre menneskers følelser. Det er ikke for at sammenligne en graviditet med en kage i ansigtet, men det er for at male et billede af, at man ikke ved, hvad der vil krænke andre. Nogle har grint, andre følte sig krænket. Når det gælder pranks, når er man nogle gange bare nød til at kaste en terning,” slutter popstjernen med hentydning til, at man aldrig ved, hvad udfaldet bliver, når man kaster en terning. 

 

Justin Bieber og Hailey Baldwin har været et ægtepar siden slutningen af sidste år, hvor Justin Bieber pludselig offentliggjorde i et Instagramopslag, at han havde holdt sin første thanksgiving som en gift mand.

Læs også

Opmærksom: Politiet i målrettet indsats for at fange disse bilister

 

 

Dagens Gossip