Kandis-Johnny bekymret: "Jeg bliver nødt til at ændre min livsstil"

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Sangeren er bekymret.

Efter tre uger med burger, pizza og pomfritter vil den garvede sanger og frontmand for bandet Kandis, Johnny Hansen, nu ændre sin livsstil.

Konklusionen kom han frem til efter at have deltaget i det snartkommende TV 2-program 'Junkfood-eksperimentet', hvor han sammen med tv-vært og konditor Mette Blomsterberg, håndboldstjerne Rikke Hørlykke og tv-vært Christian Degn skal undersøge, hvad junkfood gør ved kroppen.

Læs også

Niels Olsen taler ud om sygdom

Det skriver B.T.

Før, under og efter i programmet, undersøges deltagerne af en læge med professor Bente Klarlund i spiden, sådan at der hele tiden kan holdes øje med de fysiologiske virkninger, forsøget har.

Og virkningerne har angiveligt været en stor øjenåbner for Johnny Hansen. 

“Der fandt jeg ud af, at der er mange af mine tal, jeg skal have gjort noget ved. Jeg tænker ikke så meget over det i det daglige, men når der sidder sådan en professor på Rigshospitalet og fortæller dig, hvordan det står til, så vægter ordene lidt anderledes, end når det er ens egen læge, der siger, at nu skal du lige passe på,” siger Johnny Hansen til B.T.

TV 2-programmet blev optaget over to måneder tilbage i april og maj 2021, men her tæt på premieren vil Johnny Hansen til at gøre alvor af Bente Klarlunds alvorsord til ham.

“Jeg skal virkelig til at tænke over det. Det har jeg skullet i flere år, men jeg har meget fokus på musikken – at komme ud og spille nogle koncerter og skrive nogle sange – og så ryger ens eget helbred lidt i baggrunden,” forklarer Johnny Hansen.

Programmet får premiere 27. januar og vil bestå af to afsnit.

Læs også

Søren Brostrøm: "Stå sammen om corona-træthed"