Karsten Ree går ind i ny kæde: "Vi har været så heldige"

Foto: Arkiv

Karsten Ree er som investor gået ind i et nyt eventyr.

Udgåede varer, restpartier og produkter med »små skønhedsfejl« er grundlaget for den nystartede kæde Basic & More. Det danske selskab opkøber spildvarer fra kendte brands, og på den måde er målet at redde den »overflod« af producerede produkter, som ellers ville gå til spilde.

Det gør også, at kunderne kan købe varerne til billige penge. Konceptet er altså bundet op på at genanvende/formindske udsmidning af produkter samt at give forbrugerne de bedst mulige priser.

Læs også

Tobias Hamann med stor nyhed: " ØH JA det bliver en kæmpe udfordring"

Det lyder jo som en fin plan, hvorfor Basic & More har fået en ny investor med på rejsen. Det danske brand har netop fået tilført 14 millioner kroner i ny kapital.

Omkring 10 millioner af disse kommer fra erhvervsprofilen Karsten Ree, der har skabt sin formue gennem salget af Den Blå Avis og Bilbasen.

Selvom Karsten Ree også har mistet mange penge på aktier og værdipapirer under coronapandemien, så har det altså ikke afskrækket ham helt fra fortsat at investere penge i nye projekter.

Kapitalindsprøjtningen kommer fra selskabet Karsten Ree Holding C, som han selv er eneejer af. Resten af pengene kommer fra Basic & More selv.

»Vi har været så heldige, at der har været en række investorer, som har været interesseret i at blive den del af Basic & More. Vi har valgt med maven og er sikre på, at Karsten Ree og hans folk kan hjælpe os med at åbne endnu flere butikker og nå nye kunder,« siger Rasmus Rask, direktør for Basic & More til Finans.

Selskabet har i øjeblikket butik i Aarhus, Kolding og Odense. Udover det sælger Basic & More via egen webshop.  Til juni slår endnu en butik dørene op.

Denne gang bliver det i Aalborg og indenfor to år er forventningen, at selskabet har i alt 10 danske forretninger. Det vil sige, at Basic & More efter åbningen i Aalborg skal finde seks nye steder at åbne butikker.

Læs også

Sker det nu: Kup mod Putin er på vej

 

Dagens Gossip