Kendt fra Netflix-hitserie: Nu viser hun det hele frem

Jackie Cruz er mest kendt for sin rolle i Netflix-serien 'Orange is the new black', men lige nu hitter hun også med et frækt billede på Instagram.

Jackie Cruz er fra 1986 og er dominikansk-amerikansk sangerinde og tidligere model. Mest kendt er hun dog for sin rolle i Netflix-hitserien 'Orange is the new black'. Her spiller hun Marisol "Flaca" Gonzales. Flaca er en af hovedpersonerne i serien og har været med i hele 82 episoder af serien.

Udover skuespillet, har Jackie Cruz også udgivet musik. Du kan se en af hendes videoer ovenover.

På Instagram har Jackie Cruz 1,6 millioner følgere, og de får ofte lidt godt at se på. Et af de sidste billeder er nedenstående, der ikke levner meget til fantasien.

View this post on Instagram

Fooled by the light. #Hijadechavez #track9

A post shared by Jackie Cruz (@jackiecruz) on

 

Jackie Cruz har levet et omtumlet liv fra hun som 16-årig flyttede hjemmefra og levede som hjemløs. Hun var som 17-årig involveret i en bilulykke, hvor hun var tæt på at miste livet. Resultatet af ulykken var en operation i hjernen og en længere periode i koma. 

I 2009 blev hun gode venner med Kourtney Kardashian og kom kort med i reality-showet om Kourtney og Khloé. Sidenhen er venskabet med The Kardashians røget fløjten og Kourtney har efterfølgende udtalt, at hun aldrig vil tale med Jackie mere. 

Jackies lykke vendte, da hun blev castet til 'Orange is the new black'. I de tre første sæsoner var hun en tilbagevendende karakter, mens hun i den fjerde sæson blev forfremmet til en af de bærende karakterer. 

Læs også

Nøgne kendisser

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip