Kendt model overlader intet til fantasien: Her smider hun ALT

Foto: Instagram / @daisylowe

Den britiske model, Daisy Lowe, overvældede og chokerede sine mange følgere på Instagram, da hun forleden delte et billede, hvor hun ikke overlod meget til fantasien.

Den 32-årige britiske model, Daisy Lowe, har været model, siden hun var to år, og hun har været på forsiden af den italienske udgave af Vogue, samt været model for kendte mærker som Chanel, Louis Vuitton og Marc Jacobs. 

På det sociale medie Instagram er det da også tydeligt at se, at den erfarne model har samlet sig en stor fanskare, da hun har næsten 400.000 følgere, og det var netop til disse mange følgere, at Lowe delte et aldeles afslørende billede for nyligt.

Læs også

Vogue-model risikerer lang fængselsstraf: Hendes mand kom hjem fra byen med en anden kvinde

Lowe og hendes kæreste, den jævnaldrende Jordan Saul, tog for nyligt afsted på et "eventyr" til USA, hvor de blandt andet tjekkede ind på det verdenskendte Madonna Inn i Californien, og det var lige præcis her, at modellen tog det vovede billede. Det skriver The Sun.

Foto: Instagram / @daisylowe

Hun har således delt en billedserie på sin instagramprofil, hvor man først om fremmest ser et billede af Lowe, som ikke er dækket af andet end hendes hånd over sine bryster. Derudover tæller billedserien flere billeder fra deres ophold, og der er blandt andet billeder af maden, hendes kæreste og et, hvor hun sender et luftkys til sine mange fans.

Foto: Instagram / @daisylowe

Til opslaget skrev hun: "Jet lag dagbøger [hjerte]", og det tog ikke mange minutter, før kommentarsporet var fyldt med fans, som komplimenterede modellens blottede krop. 

En skrev således: "Smuk [hjerte, hjerte hjerte]", mens en ande skrev: "Aaaaaah ser fantastisk ud," mens mange andre blot har fyldt kommentarsporet med hjerter, emojis med hjerter i øjnene og flammer. 

Opslaget kommer i kølvandet på, at parret, som har været sammen i næsten to år, ikke fik den gode start på turen, som de havde ønsket. 

I fredags, d. 14. januar, delte Lowe således en video fra parrets første dag, hvor hun fortalte: "[...] Den første dag af vores USA eventyr, startede @jordanjaysaul med et flat dæk og endte i det mest excentriske og overstimulerede magiske lyserøde palads, jeg nogensinde har været i [...]."

Foto: Instagram / @daisylowe

Ud fra stemningen på den nye billedserie, er det dog klart, at parret er kommet sig over den dårlige start med et punkteret dæk, og de har det tilsyneladende godt.

Læs også

Slagsmål bryder ud, efter kvinde hiver melonerne frem på stadion: 'Der er børn her'

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip