Kim Kardashian: ‘Jeg var mentalt forberedt på at blive voldtaget’

Foto: Polfoto

Den amerikanske tv-stjerne afslører nye detaljer fra det skæbnesvangre røveri i Paris, da hun blev truet af politiklædte gerningsmænd.

- Han griber mine fødder, og jeg havde intet tøj på nedenunder. Han hiver mig i benene over til sig, og i det øjeblik tænker jeg, at nu bliver jeg voldtaget.  

Sådan beskriver superstjernen Kim Kardashian den skæbnesvangre nat den 3. oktober i Paris i et nyt tv-interview, skriver Daily Mail.   

- Jeg var forberedt på, at han ville gøre det - men så gjorde han det ikke. I stedet bandt han mig med tape og havde pistolen trykket mod mit hoved. I det øjeblik tænkte jeg, at han ville skyde mig i hovedet, siger Kim Kardashian. 

Den 36-årige mor måtte opgive smykker for over 10 millioner dollars, svarende til næsten 70 millioner danske kroner, da gerningsmænd, forklædt som politibetjente, truede hende med en pistol. Hun måtte heriblandt af med sin forlovelsesring, der alene er 4 millioner dollars værd. 

Læs også

Linse overrasker med helt nyt look - se hendes flotte forvandling

Indtil videre har 17 mennesker været anholdt i sagen, og 10 er foreløbigt sigtet i sagen. 

Kim Kardashian fortæller i interviewet, hvordan at gerningsmændene smed hende ned på sengen, hvorefter hun blev bundet med tape. 

Men selvom hun var forberedt på det værste, tænkte den 36-årige tv-stjerne på sin familie.

- Jeg bad til, at Kourtney ville få et normalt liv efter hun så min døde krop på sengen. Jeg vidste bare, at jeg ikke ville slippe godt fra det her, siger den tydeligt berørte tv-stjerne i tv-interviewet. 

Læs også

Casper Elkjær så rumæner stjæle kurv fyldt med varer: Det kom røveren til at fortryde

Røverne endte med at sætte moren ud i badeværelset og stak af på lejecykler fra lejligheden.  

Først herefter blev Kardashians mand, den berømte rapper Kanye West adviseret, hvor han måtte afbryde sin koncert i Paris for at komme sin familie til undsætning. 

Hun beskriver, hvordan røverne vidste, at søsteren var ude med parrets bodyguard, imens hun snapchattede at hun var alene hjemme. 

Her ses Kim Kardashian sammen med sin livvagt, der ikke var sammen med superstjernen under røveriet. Foto: Polfoto

Under røveriet stjal gerningsmændene Kardashians forlovelsesring til 4 millioner dollars. Foto: Polfoto

Det fik røverne til at se sit snit til at det voldsomme røveri, hvor Kim Kardashian stadigvæk var tydeligt rystet, da det franske politi kom til lejligheden. 

- Det var virkelig svært for mig, da politiet kom, fordi at de var klædt i de samme uniformer som røverne, siger Kim Kardashian. 

Se selv et klip fra familiens populære tv-show ‘Keeping up with Kardashians’ her:

 

 

 

Dagens Gossip