Kim Kardashian med en stor tak til eks-manden Kanye West

Foto: Danny Moloshok/Reuters/Ritzau Scanpix

I en tale ved prisuddelingen kommer Kim Kardashian med en stor tak til Kanye West.

Kim Kandarshian og rapperen Kanye West, som nu hedder Ye, var førhen et af verdens største kendis-par, som mange fulgte med stor interesse.

Tilbage i februar i år indgav Kim dog en skilsmisse erklæring til de amerikanske myndigheder, som dermed blev afslutningen på ægteskabet mellem Kim og Ye.

Læs også

Kanye er verdens mest indflydelsesrige

Ye har siden åbenlyst udtalt, at han gerne så dem finde sammen igen. Slutningen af forholdet var præget af mange problemer.

Kardashian-familien var blandt andet meget efter Ye, som havde skyldes en speciel adfærd fra hans side af.

Adfærden skyldes ifølge Ye selv den psykiske lidelse bipolar, som han har døjet med i flere år - men talt meget åbent omkring.

I går aftes blev der så udddelt priser ved det årlige People's Choice Awards, som er et amerikansk prisuddelingsshow, der anerkender mennesker inden for underholdning, hvor stemmerne kommer online fra den brede offentlighed og fans.

Showet har været afholdt siden 1975. I går vandt Kim Kardashian prisen “Fashion icon award”, og det var dette, som fik hende til at takke Ye. 

“Til Kanye, endda, for virkelig at have introduceret mig til modeverdenen. Jeg blev forelsket i mode, og jeg er så inspireret af så mange mennesker, men igen, det er en drøm, at jeg kommer til at vågne op og bære dette fantastiske tøj og prøve nye ting, tage en risiko. Jeg er så ydmyg, mange tak,” sagde Kim i talen ifølge Metro.

Læs også

Medie melder ud: Disse restriktioner er på tegnebrættet